Antena Căutare

Prognoză meteo 10 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, mai ales în zonele de deal și de munte. Se vor înregistra ploi slabe și burnițe. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoză meteo 10 noiembrie 2020
Vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, mai ales în zonele de deal și de munte. Se vor înregistra ploi slabe și burnițe. Vântul va sufla slab și moderat. | Antena 1

În Maramureș temperaturile se mențin la valorile de ieri. Cerul este variabil, iar izolat se anunță ceață. Maximele termice ating 10 grade în Satu Mare, 13 în Sighetul Marmației și 12 grade în Baia Mare.

În Crișana se anunță o zi de toamnă autentică. Cer mai mult noros și maxime ce ajung până la 8 grade în Oradea și 9 grade în Arad.

În Banat soarele se va arăta printre nori dimineața, iar maxima zilei nu va depăși 10 grade în mai toate zonele.

Pentru Oltenia se anunță cer acoperit în toate zonele, ploi slabe și maxime ce ajung până la 9 grade în Craiova și Slatina, 11 grade în Drobeta Turnu Severin și 12 grade în Târgu Jiu.

În Transilvania ziua începe cu ceață, dar pe parcurs ve ieși soarele și va aduce în termometre 9 grade în Miercurea Ciuc și Deva, 10 grade în Brasoș și 12 grade în Sibiu.

În Moldova ziua de marți vine cu temperaturi normale pentru această dată. Maximele se vor încadra în general între 8 și 10 grade.

De azi vremea se schimbă în Dobrogea. Dimineața va fi ceață, iar pe parcursul zilei sunt așteptate și ploi. Mercurul din termometre va urca până la 11 grade.

Azi în Muntenia vremea va fi mohorâtă și sunt așteptate și ploi. Temperaturile nu vor depăși 11 grade.

În București cerul este mai mult noros, iar maxima zilei se va situa în jurul temperaturii de 12 grade.


Horoscopul zilei 10 noiembrie 2020. Vărsătorii fac pași importanți în carieră, află ce se întâmplă cu Săgetătorii... Lora a lansat o nouă piesă. "Dacă Dragostea" s-a auzit la Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x