Antena Căutare

Vești excelente la final de săptămână! Prognoza Meteo, 11 septembrie 2020. Ramona Olaru: "Vreme frumoasă de toamnă"

Prognoza Meteo, 11 septembrie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea.

Vremea se menține frumoasă, în schimb vom mai avea parte de ceva precipitații în zonele montane înalte.

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde încă de la primele ore ale dimineții soarele și-a făcut prezența, astăzi vom avea parte și de înnorări temporare și va încălzi cu o temperatură cuprinsă între 25 și 26 grade Celsius.

La fel și în Crișana, temperaturile sunt în creștere față de ziua precedentă, astăzi, mercurul din termometre va urca până la 26-27 de grade Celsius.

Bănățenii au parte de o zi foarte călduroasă și un cer senin, se vor înregistra 37-28 de grade Celsius.

La fel și în Oltenia, nici nu zici că este început de toamnă! Soarele va fi prezent toată ziua! Oltenii vor avea parte de temepraturi între 30 și 31 de grade Celsius.

În centrul țării, mai exact în zona montană înaltă se vor semnala câteva precipitații slabe cantitativ, dar și înnorări pe tot parcursul zilei, temperaturile ajung între 25 și 26 de grade Celsius.

Moldovenii vor avea parte de o zi plăcută, temperaturile se situează între 26-27 de grade Celsius. Este posibil ca în partea de N-E să apară înnorări și precipitații.

Păstrăm o vreme frumoasă și în Dobrogea, chiar perfectă de plajă! Temperaturile vor ajunge undeva la 26-27 de grade Celsius.

În Muntenia vom avea parte de temperaturi care ajung până la 27-28 de grade Celsius

În București vremea este deja călduroasă de la primele ore ale dimineții. Astăzi se înregistează 27-28 de grade Celsius!

Vremea se răcește în majoritatea regiunilor! Prognoza Meteo, 10 septembrie 2020. Află care va fi cea mai mică temperatur... Horoscopul zilei, 11 septembrie 2020. Nativii Berbec au parte de o dezamăgire, află ce se întâmplă cu Scorpionii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x