Antena Căutare

Prognoza meteo 14 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Începutul acestei săptămâni va aduce vreme caldă pe parcursul nopții, minimele urmând să ajungă la valori de 2 până la 4-5 grade în cea mai mare parte a țării. 

Prognoza meteo 14 decembrie 2020
Temperaturile maxime vor caracteriza o vreme mult prea caldă pentru data din calendar | Antena 1

Maximele vor caracteriza o vreme mult prea caldă pentru data din calendar, cu temperaturi ce ajung până la 8-10 în țară. Precipitații vor mai apărea doar în sud și sud-est, în restul țării fiind doar izolate.

Prognoza meteo 14 decembrie 2020 Maramureș

În Maramureș vom avea un cer acoperit de nori pe tot parcursul zilei și valori termice normale pentru această dată. Se vor înregistra 5 grade în Satu Mare și 6 grade în Baia Mare.

Prognoza meteo 14 decembrie 2020 Crișana

Locuitorii Crișanei vor avea parte de de vreme închisă, cu cer noros și o maximă de 5 grade atât în Oradea, cât și în Arad.

Prognoza meteo 14 decembrie 2020 Banat

Vreme mohorâtă azi și în Banat. Norii vor acoperi cerul și vor exista și condiții slabe de ploaie, iar maximele nu vor depăși 5 grade în Reșița și 6 grade în Timișoara și Lugoj.

Prognoza meteo 14 decembrie 2020 Oltenia

În Oltenia, ziua de luni aduce vreme variată. Dacă în sud cerul este acoperit de nori, în nord și nord-vest se va arăta și soarele. În nord-estul regiunii se vor înregistra și precipitații, dar nu foarte însemnate cantitativ. Temperaturile de azi ajung până la 9 grade în Drobeta Turnu Severin, 10 grade în Craiova și 11 grade în Târgu Jiu.

Prognoza meteo 14 decembrie 2020 Transilvania

În Transilvania se anunță cer noros, ceață și temperaturi ușor peste normalul perioadei în cea mai mare parte a regiunii. Azi se vor înregistra 3 grade în Miercurea Ciuc, 5 grade în Sfântu Gheorghe și 6-7 grade în Târgu Mureș și Brașov.

Prognoza meteo 14 decembrie 2020 Moldova

Pentru Moldova meteorologii anunță vreme închisă, cu cer mai mult noros. Precipitații de luat în seamă se vor înregistra doar în sudul teritoriului, iar maximele se vor încadra între 3 grade în Suceava și 6 grade în Galați.

Prognoza meteo 14 decembrie 2020 Dobrogea

Ploi sunt așteptate azi și în cea mai mare parte a Dobrogei. Vântul va avea unele intensificări, iar temperaturile vor urca până la 6 grade în Tulcea și 9 grade în Constanța.

Prognoza meteo 14 decembrie 2020 Muntenia

În Muntenia vom avea cer noros, ploi slabe în cea mai mare parte a zonei și temperaturi destul de ridicate pentru această perioadă. Se vor înregistra 6-7 grade în Alexandria și chiar 10 grade în Pitești și Târgoviște.

Prognoza meteo 14 decembrie 2020 București

În București, azi cerul este noros, există condiții de ploaie și o maximă de 9 grade.

Horoscopul zilei, 14 decembrie 2020. Taurii sunt norocoși azi pe plan financiar, află ce se întâmplă cu Leii... Idei de mic dejun copios ca la curțile regale, de la Chef Munti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x