Antena Căutare

Prognoza meteo 15 septembrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Miercuri, 15 septembrie 2021, vremea se menține la fel de călduroasă, însă ploile își vor face simțită prezența în cea de-a doua parte a zilei.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Miercuri, 15 septembrie 2021, vremea se menține la fel de călduroasă, însă ploile își vor face simțită prezența în cea de-a doua parte a zilei. | Profimedia

Cerul se va menție variabil, cu unele înnorări în zonele montane. Temperaturile vor fi unele ridicate pentru această perioadă a anului, însă ploile încep să își facă apariția în mai multe zone ale țării, în cea de-a doua parte a zilei.

Vremea se menține caldă în vest şi în sud. Vântul va sufla slab și moderat, iar valorile maxime se vor situa între 22 - 31 de grade Celsius, iar cele minime vor ajunge la 6 - 7 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe litoral ne vom bucura de temperaturi ce vor fi cuprinse între 17 - 19 grade Celsius.

Încă de dimineață şi în a doua parte a nopţii, pe arii restrânse se va semnala ceaţă, cu o probabilitate mai mare pe văi şi în depresiuni.

Prognoza Meteo, 15 septembrie, Maramureș

În Maramureș cerul va fi mai mult acoperit, iar după-amiază și seara sunt așteptate ploi slabe. Termometrele vor indica la prânz 26 de grade Celsius în Sighetu Mm și Baia Mare, iar 27 de grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 15 septembrie, Crișana

În Crișana ne bucurăm de vreme frumoasă, cu cer în general senin și valori termice ridicate. Așadar, se vor înregistra 28 de grade Celsius în Oradea și 30 de grade Celsius în Arad.

Prognoza Meteo, 15 septembrie, Banat

Bănățenii vor avea un cer variabil, dar vor exista condiții de ploaie spre seară în sud-estul regiunii. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 29 de grade Celsius în Reșița, 30 de grade Celsius în Lugoj și Timișoara.

Prognoza Meteo, 15 septembrie, Oltenia

În Oltenia ne vom bucura de soare în prima parte a zilei, însă în a doua jumătate se vor aduna norii și va ploua. Temperaturile se menține peste normalul perioadei și se vor înregistra 29 de grade Celsius în Slatina, Rm. Vâlcea și Târgu-Jiu, 30 de grade în Craiova și 31 de grade Celsius în Târgu-Jiu.

Prognoza Meteo, 15 septembrie, Transilvania

În centrul țării așteptam vreme variată, cu cer mai mult noros și ploi în zonele montane. Maximele de astăzi vor atinge 22 de grade Celsius în M. Ciuc, 24 de grade Celsius în Brașov și Sf. Gheorghe, 25 de grade Celsius în Sibiu și Cluj-Napoca, 26 de grade Celsius în Târgu-Mureș, Zalău și Bistrița, 27 de grade Celsius Alba Iulia, 28 de grade Celsius în Deva.

Prognoza Meteo, 15 septembrie, Moldova

Pentru Moldova meteorologii anunță ploi, mai ales în partea a doua a zilei. Valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei, cu maxime de până la 22 de grade Celsius în Suceava și Piatra Neamț, 24 de grade Celsius în Botoșani și Iași, 25 de grade Celsius în Vaslui și Bacău, iar 27 de grade Celsius în Focșani și Galați.

Prognoza Meteo, 15 septembrie, Dobrogea

Norii se vor aduna astăzi și în Dobrogea, iar spre seară nu este exclus să apară și ploile. Maximele de astăzi vor ajunge până la 22 de grade Celsius în Sulina, 24 grade Celsius în Constanța, 26 de grade Celsius în Tulcea, iar 27 de grade în Cernavodă.

Prognoza Meteo, 15 septembrie, Muntenia

În Muntenia ziua începe cu cer mai mult senin, dar spre seară se vor aduna norii și va ploua. Temperaturile vor ajunge astăzi până la 26 de grade Celsius în Buzău și Târgoviște, 27 de grade Celsius în Pitești și Ploiești, 28 de grade Celsius în Slobozia, Brăila, București și Călărași, iar 29 de grade Celsius în Alexandria și Giurgiu.

Prognoză meteo 15 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 28°C

Timișoara – 30°C

Baia Mare – 26°C

Craiova – 30°C

Sibiu – 25°C

București – 28°C

Constanța – 24°C

Galați – 27°C

Brașov – 24°C

Miercurea Ciuc – 22°C

Iași – 24°C

Cluj-Napoca – 25°C

Suceava – 22°C

Rețeta zilei la Super Neatza, 14 septembrie 2021. Risotto cu pui și mazăre, preparat de chef Nicolai Tand... Cum pregătești un mic dejun rapid și sănătos. Rețeta cu crenvurști a lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x