Antena Căutare

Prognoză meteo 16 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

După un weekend cu soare, începutul de săptămână vine cu un cer acoperit de nori, va ploua în Dobrogea, iar seara și noaptea și în nord-vest ți în extremitatea vestică a țării.

meteo
Prognoză meteo 16 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

În zonele joase de relief va fi ceață și condiții de burniță. Vântul va suflat slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și trecător în sudul Banatului.

În Crișana, chiar dacă cerul va fi noros, temperaturile vor urca astăzi până la 15 grade. Bănățenii vor avea vreme închisă, dar mai caldă temperaturile de astăzi vor atinge o maximă de 16 grade.

În Oltenia se anunță ceață de la primele ore ale dimineții, dar pe parcursul zilei se va arăta soarele, iar mercurul din termometre va urca până la 13 grade.

Ceață vom avea astăzi și în Transilvania, dimineața și seara. În timpul zilei soarele se va arăta printre nori, iar temperaturile vor atinge astăzi o maximă de 12 grade.

În Moldova vremea va fi plăcută chiar dacă dimineața și seara vor fi condiții de ceață. Cerul va fi variabil spre senin, iar maximele termice se vor încadra în general între 10 si 12 grade.

Ceața va fi prezentă și în Dogrobea astăzi, mai ales dimineața și seara. Pe parcusul zilei soarele va fi destul de prezent, iar mercurul din termometre va urca astăzi până la 13 grade.

În Muntenia începem ziua cu ceață densă, dar soarele o va dispersa și ne vom bucura de vreme frumoasa, cu temperaturi ce ating astăzi 14 grade. În capitală, vremea va fi plăcută, cu raze de soare și o maximă de 12 grade.

Horoscopul zilei, 16 noiembrie 2020. Nativii balanță au noroc la bani... Despre postul Crăciunului 2020 și cum se pregătesc credincioșii pentru Nașterea Domnului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x