Antena Căutare

Prognoza Meteo, 19 martie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Sfârșitul săptămânii păstrează vremea rece, ba chiar mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an.

Prognoza meteo Galerie
Vremea în România, 19 martie 2021 | Profimedia

Va mai fi activ și codul galben de ninsori și stratul de zăpadă consistent în zona montană, iar cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor, mai persistente în est, în centru, în zonele montane și submontane.

Cum e vremea în România, 19 martie 2021

În general vremea se va menține rece, mohorâtă și temporar, cu precădere în cursul zilei, vor fi precipitații în toate regiunile, mai ale ploi în sud și est și predominant ninsori în restul teritoriului.

Vremea în Maramureș

În Maramureș vom avea o zi cu vreme închisă și rece pentru această data. Cerul va fi acoperit de nori, dar ploile vor apărea doar trecător prin estul regiunii. Astfel, maximele de astăzi nu vor depăși 5 grade.

Vremea în Crișana

Chiar dacă temperaturile vor fi sub normalul, astăzi ne vom bucura de prezența soarelui, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul a 6 grade Celsius.

Vremea în Banat

Pentru Banat, meteorologii anunță cer noros și temperaturi ceva mai ridicate. Astfel, maximele de astăzi e vor situa în jurul a 6 și 7 grade Celsius.

Vremea în Oltenia

În Oltenia sunt așteptate ploi, dar și soare în partea de sud. Temperaturile maxime vor ajunge până la 7-9 grade Celsius.

Vremea în Transilvania

Ziua de vineri vine cu ploi, precipitații mixte, dar și ninsori în zona montană, unde se va depune strat nou de zăpadă consistent. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 1 și 5 grade.

Vremea în Moldova

În Moldova meteorologii anunță vreme rece cu precipitații pe tot teritoriul, în partea de nord și nord-vest vor predomina ninsorile, dar în restul regiunii precipitațiile vor fi sub formă de ploaie. Maximele de azi se vor încadra între 2 și 4 grade Celsius.

Vremea în Dobrogea

Pentru Dobrogea se anunță o zi de joi ploioasă, cu temperaturi relativ bune, maxima de astăzi fiind de 7 grade.

Vremea în Muntenia

În Muntenia ne așteaptă o zi cu cer noros, ploi și temperaturi maxime situate între 8 și 9 grade. În Capitală sunt așteptate ploi pe tot parcursul zilei, iar maxima nu va depăși 9 grade. Sâmbătă se mai încălzește și se va arăta și soarele, temperatura maximă fiind de 9 grade. Duminică va ploua, iar maxima nu va mai depăși 6 grade.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 4 grade

Oradea – 7 grade

Cluj-Napoca – 2 grade

Suceava – 2 grade

Iași – 3 grade

Brașov – 1 grade

Sibiu – 2 grade

Timișoara – 8 grade

Craiova – 9 grade

București – 9 grade

Galați – 6 grade

Constanța – 8 grade

Salată de vinete cu multe legume, o rețetă de post preparată de Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani... Prăjitura de post cu foi de bulion și cremă de griș, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x