Antena Căutare

Prognoza meteo 27 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi se anunță o vreme mohorâtă. Ceața se va asocia și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo 27 noiembrie 2020
Astăzi se anunță o vreme mohorâtă. Ceața se va asocia și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat. | Antena 1

În Maramureș vom avea o zi rece, dar cu cer variabil. Valorile termice de azi nu vor depăși 2 grade în Satu Mare și 4 grade în Baia Mare.

În Crișana va persista ceața, în special dimineața și seara. Pe parcursul zilei cerul este mai mult acoperit de nori, iar maxima zilei se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Astăzi, în Banat, soarele se va arăta printre nori, iar maximele termice vor atinge cu greu 4 grade.

Pentru Oltenia meteorologii anunță ceață densă dimineața și seara, dar în cursul zilei este soare. Dacă în Craiova se vor înregistra 3 grade, în Râmnicu Vâlcea se vor înregistra 11 grade.

În Transilvania ceața va fi persistentă la primele ore ale dimineții. Pe parcurs se va arăta soarele, iar temperaturile vor ajunge până la 7 grade în Sibiu și Bistrița și 9 grade în Brașov.

Ceață se anunță și în Moldova, dar pe parcursul zilei va apărea soarele. Temperaturile ajung până la 7 grade în Vaslui și 8 grade în Galați.

Dobrogenii se vor bucura azi de o zi blândă de noiembrie, cu cer variabil spre senin și cu maxime cuprinse între 10 și 12 grade.

Vreme frumoasă se anunță azi și în Muntenia, în ciuda ceții de dimineață. Soarele este destul de generos, iar temperaturile vor ajunge până la 14 grade în Pitești și 15 grade în Târgoviște.

Astăzi în Capitală se anunță cer variabil și o maximă de 10 grade. Soarele va continua să se arate și în weekend.

La munte vremea este plăcută azi, iar peste weekend se mențin temperaturi normale pentru această perioadă.

Peste weekend este vreme friguroasă în mai toată țara, cu precipitații în jumătatea de Nord a teritoriului. Ninsori la munte și chiar lapoviță în restul teritoriului.


Horoscopul zilei, 27 noiembrie 2020. Dragoste la prima vedere pentru nativii Taur, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii... REGULAMENTUL CONCURSULUI "Castiga premii cu Lidl la Neatza"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x