Antena Căutare

Prognoza Meteo, 28 iulie 2020. În ce zonă din țară se anunță, azi, caniculă

Prognoza Meteo, 27 iulie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea. Meteorologii anunță o vreme deosebit de caldă.

Meteorologii anunță faptul că vom avea din nou caniculă și disconfort termin în zona Olteniei, local în Banat și Muntenia. În restul zonelor țării, temperaturile vor fi mai suportabile.

De asemenea, vor mai veni câteva averse la munte, izolat în centrul și nordul țării. Maximele sunt de 33-34 de grade Celsius, iar stresul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil cu unele înnorări după-amiază și noaptea, alături de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Maximele în Maramureș sunt de 27 de grade Celsius și 34 de grade în depresiunile din estul Transilvaniei. Minimele termice se vor situa între 12 și 18 grade Celsius, iar în depresiuni vor fi chiar mai scăzute.

Pe litoral avem parte de vreme frumoasă și temperaturi suportabile. Cerul se păstrează senin pe toată durata zilei, iar pe plajă se înregistrează până la 32-33 de grade Celsius, apa mării având între 22 și 24 de grade Celsius.

În București, maxima zilei este de 34 de grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vântul vine din zona de nord-nord-vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima serii este de doar 19 grade Celsius, alături de un cer senin.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Dani Oțil, revoltă în direct! Planurile de vacanță ale prezentatorului, date peste cap! Ce mesaj a transmis matinalul: &... Horoscopul zilei, 28 iulie 2020. Zodia care are mari probleme la serviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x