Antena Căutare

Prognoza meteo 3 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La mijloc de săptămână și început de februarie, vremea se arată destul de plăcută, ba chiar se anunță a fi în ușoară încălzire.

meteo
Prognoza meteo 2 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Meteorologii mai anunță ceva precipitații și astăzi prin Banat, Crișana, Maramureș și nordul Moldovei. Și ceva ninsori se vor semnala prin zonele montane.

În rest, chiar dacă este februarie, ne mai bucurăm și de razele soarelui și de temperaturi maxime de până la 8 – 13 grade Celsius.

Prognoza meteo 3 februarie 2021 pe regiuni

Astăzi în Maramureș vor mai fi precipitații slabe, dar temperaturile vor marca o creștere și aici. Astfel, maximele vor ajunge până la 6 – 8 grade în această regiune. Pentru Crișana meteorologii anunță o zi de miercuri cu cer acoperit, ploi slabe și maxime de până la 10 – 12 grade. În Banat cerul va fi mai mult noros, dar trecător se va arăta și soarele. Maximele de astăzi vor atinge 13 grade Celsius.

În Oltenia se anunță cer acoperit de nori și temperaturi ce vor atinge valori maxime care se vor încadra între 9 – 11 grade Celsius.

Pentru Transilvania astăzi vremea va fi variată. Dacă în nord, vest și centru se anunță ploi, în partea de sud-est se va arăta și soarele. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 5 – 11 grade.

În Moldova, în jumătatea de sud a regiunii, în special dimineața și seara, vor fi condiții de ceață. Precipitații se anunță astăzi în cea mai mare parte a regiunii, dar nu foarte însemnate cantitativ. Soarele se va arăta și el prin sud, iar temperaturile maxime se vor încadra astăzi între 4 și 9 grade Celsius.

În Dobrogea, cerul va fi variabil. Dimineața și seara se anunță ceață, iar temperaturile vor urca până la 12 grade Celsius. În Muntenia, dacă dimineața va fi ceață, pe parcursul zilei se va arăta soarele. Mercurul din termometre ca urca astăzi până la 9 – 11 grade Celsius.

Ziua de miercuri aduce în București cer mai mult noros și o maximă de 9 grade Celsius. Mâine vom avea soare și 15 grade în termometre la prânz. Vineri va fi în continuare mai cald decât în mod normal la această dată, astfel că maxima termimcă va atinge 12 grade.

Temperaturi maxime astăzi, 3 februarie în orașele mari in țară

Oradea – 10 grade

Baia Mare – 7 grade

Suceava – 4 grade

Iași – 7 grade

Miercurea Ciuc – 5 grade

Cluj-Napoca – 7 grade

Timișoara – 13 grade

Sibiu – 10 grade

Brașov – 8 grade

Galați – 9 grade

Craiova – 9 grade

București – 9 grade

Constanța – 11 grade

Horoscopul zilei 3 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru ... Cum atragem partenerul potrivit, în funcție de vibrația interioară. Numerolog: Ce își dorește fiecare de la o relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x