Antena Căutare

Prognoza meteo 3 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vineri, 3 septembrie 2021, vremea se menține rece, în mod special dimineață și seara, iar temperaturile sunt în scădere.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Vineri, 3 septembrie 2021, vremea se menține rece, în mod special dimineață și seara, iar temperaturile sunt în scădere. | Profimedia

Acest final de săptămână vine cu vreme mai rece, cer mai mult înndorat și intensificări ale vântului. Vremea rece își va face simțită prezența pe tot parcursul zilei de astăzi, 3 septembrie 2021. Am scăpat de precipitații, dar temperaturile au mai scăzut.

Prognoza Meteo, 3 septembrie, Maramureș

Vremea este mai frumoasă astăzi în comparație cu zilele precedente. Avem mai mult soare, dar temperaturi mai scăzute și intensificări ale vântului. Valorile maxime se vor situa între 20 - 22 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 3 septembrie, Crișana

În Crișana am scăpat de precipitații, cerul va fi mai mult senin și vom avea parte de soare, însă temperaturile sunt în scădere și aici. Se vor înregistra temperaturi maxime de până la 20 - 21 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 3 septembrie, Banat

Vreme mai călduroasă se anunță astăzi în Banat. Zilele trecute a fost mai răcoare, însă astăzi avem parte de soare și un cer mai mult senin în cea mai mare parte a zilei. Mercurul din termometre va urca până la 23 - 24 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 3 septembrie, Oltenia

Vremea se va menține asemănătoare cu cea din zilele trecute în Oltenia. Vom avea parte de perioade cu soare, dar și de momente cu cer înnorat. Se vor înregistra intensificări de scurtă durată și temperatura maximă se va situa între 24 - 25 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 3 septembrie, Transilvania

În zona montană, zonele de deal și centrul țării avem parte de soare în prima parte a zilei, însă nu am scăpat de precipitații aici, în mod special prin sudul Transilvaniei. Temperaturile maxime se vor încadra 17 - 19 grade Celsius.

Prognoza Meteo, 3 septembrie, Moldova

Și în Moldova avem parte de soare astăzi, dar vremea rămâne rece dimineața și seara. Temperatura maximă după-amiază va ajunge undeva la 20 - 22 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 3 septembrie, Dobrogea

Dacă ieri ne-am bucurat de foarte mult soare în Drobrogea, astăzi lucrurile nu mai stau la fel. Vremea va fi mai mult mohorâtă și temperaturile sunt mai mici. Așadar, se vor înregistra 21 - 22 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 3 septembrie, Muntenia

Ceva mai cald va fi astăzi în Muntenia, dar temperaturile sunt mai scăzute în comparație cu cele de ieri. Vom avea parte de soare, dar și de momente cu cer înnorat. Temperatura maximă nu va depăși 24 - 25 de grade Celsius.

Prognoză meteo 3 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 23°C

Timișoara – 24°C

Baia Mare – 21°C

Craiova – 25°C

Sibiu – 20°C

București – 23°C

Constanța – 22°C

Galați – 22°C

Brașov – 19°C

Miercurea Ciuc – 18°C

Iași – 21°C

Cluj-Napoca – 19°C

Suceava – 21°C

Horoscopul zilei 3 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru... Rețeta zilei la Super Neatza, 3 septembrie 2021. Gofre cu sos de vanilie și struguri, rețeta lui Vlăduț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x