Antena Căutare

Prognoza Meteo, 6 februarie 2020. Ramona Olaru ne spune cum va fi vremea

Meteo 6 februarie 2020. Ramona Olaru, frumoasă vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne aduce cele mai bune vești meteo.

La un pas de weekend vremea va fi din ce în ce mai rece, cu precădere dimineața. Ziua, cerul va fi variabil cu înnorări în sud și sud-est, iar spre seară nebulozitatea șia ria ninsorilor se va extinde.

Vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste iar local și temorar și în celelalte regiuni cu viteze mai mari în Moldova, Bărăgan și Dobrogea unde senzația de rece va fi accentuată, iar ninsoarea va fi spulberată.

În Maramureș cerul este varibil spre senin cu maxime cuprinse într un grae în Baia Mare și 3 grade în Satu Mare. Nici în Crișana nu stăm mai rău, maxima zilei este de 3 grade atât în Oradea, cât și în Arad.

În Banat ne așteaptă o zi cu cer variabil și temperaturi ușor peste normalul perioadei. Astăzi vom aea 3 grade în Reșița și 4 în Timișoara.

În Moldova cerul va fi variabil și maximele termice vor fi de -1 grad în Galați și două grade în Piatra Neamț.

În Dobrogea va continua să ningă toată ziua, iar maximele vor fi cuprinse între un grad în Tulcea și două grade în Constanța.

În Muntenia va mai ninge doar în prima jumătate a zilei urmând ca după prânz să vedem soarele. În București vremea se va domoli la prânz și termometrele arată două trei grade.

Ultimele informații despre vreme și trafic, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani!... Cu ce ne propune Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani să ne delectăm simțurile într-o zi de iarnă autentică?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x