Antena Căutare

Prognoza Meteo, 6 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Marți, 6 iulie 2021, vremea va fi călduroasă, chiar caniculară în jumătatea de sud-vest a țării, iar disconfortul termic va fi în creștere.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Marți, 6 iulie 2021, vremea va fi călduroasă, chiar caniculară în jumătatea de sud-vest a țării, iar disconfortul termic va fi în creștere. | Profimedia

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, local averse și descărcări electrice, mai ales în regiunile estice, iar după-amiază și seara în zonele de deal și de munte. Aversele vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp se vor acumula cantități însemnate de apă.

Vor exista condiții de grindină, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în regiunile sud-estice și în cele estice.

Prognoza Meteo, 6 iulie 2021, Maramureș

În Maramureș cerul va fi mai mult senin, iar valorile termice vor ajunge la 29 de grade Celsius în Sighetu Mm, 31 grade Celsius în Baia Mare și Satu Mare.

Prognoza Meteo, 6 iulie 2021, Crișana

Pentru Crișana meteorologii anunță vreme caldă, cu temperaturi ce vor atinge 32 grade Celsius în Oradea, 33 grade Celsius în Arad.

Prognoza Meteo, 6 iulie 2021, Banat

Cald va fi astăzi și în Banat. Mercurul din termometre va urca până la 32 de grade Celsius în Reșița, 33 de grade Celsius în Lugoj și 34 grade Celsius în Timișoara.

Prognoza Meteo, 6 iulie 2021, Oltenia

În Oltenia se anunță cer mai mult senin și caniculă. Așadar, la prânz se vor înregistra 34 grade Celsius în Slatina Târgu-Jiu și Rm. Vâlcea, 35 grade Celsius în Craiova, iar 36 grade Celsius în Drobeta.

Prognoza Meteo, 6 iulie 2021, Transilvania

În Transilvania vom avea cer variabil, dar în jumătatea de est vom avea parte de înnorări și ploi, în special în cea de-a doua parte a zilei. Temperaturile cresc și se vor înregistra 27 grade Celsius în M. Ciuc, 28 grade Celsius în Brașov, 29 grade Celsius în Cluj-Napoca, 30 grade Celsius în Sibiu, Târgu-Mureș, Bistrița și Zalău, 31 grade Celsius în Alba Iulia, iar 32 grade Celsius în Deva.

Prognoza Meteo, 6 iulie 2021, Moldova

Pentru Moldova se anunță cer mai mult noros, precipitații, fenomene electrice și vânt slab până la moderat. Soarele se va arăta și el din când în când, iar termometrele vor indica la prânz 27 de grade Celsius în Suceava, Iași și Vaslui, 28 de grade Celsius în Piatra Neamț, Botoșani și Galați, 29 grade Celsius în Bacău și Focșani.

Prognoza Meteo, 6 iulie 2021, Dobrogea

Nu sunt vești foarte bune nici pentru Dobrogea. Ziua de marți vine cu intervale în care va ploua destul de serios, vântul va sufla moderat, iar soarele va fi destul de scump la vedere. Temperaturile nu vor depăși 26 de grade Celsius în Sulina, 27 grade Celsius în Constanța, 28 grade Celsius în Tulcea și Cernavodă.

Prognoza Meteo, 6 iulie 2021, Muntenia

În Muntenia ne așteaptă o zi cu cer variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales în jumătatea de est a regiunii, acolo unde sunt așteptate și ploile. Canicula va ajunge în Muntenia și se vor înregistra 29 grade Celsius în Brăila, 30 de grade Celsius în Slobozia, Călărași și Buzău, 31 grade Celsius în Ploiești, 32 grade Celsius în Pitești, Târgoviște și București, iar 33 de grade Celsius în Giurgiu și Alexandria.

Prognoza meteo 6 iulie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 31 grade

Oradea – 32 grade

Suceava – 27 grade

Cluj Napoca – 29 grade

Miercurea Ciuc – 27 grade

Iași – 27 grade

Timișoara – 34 grade

Sibiu – 30 grade

Brașov – 28 grade

Galați – 28 grade

Craiova – 35 grade

București – 32 grade

Constanța – 27 grade

Prognoză Meteo, 6 iulie 2021, București

În București cerul va fi mai mult noros și vor fi condiții de ploaie în cea de-a doua parte a zilei. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 32 de grade Celsius. Mâine șansele de ploaie vor fi mai ridicate, iar temperatura maxima va ajunge până la 32 grade Celsius.

Joi se pare că vom scăpa de ploi, iar termometrele vor indica o maximă de 31 de grade Celsius.

Rețeta de mușchiuleț de porc în stil Wellington cu sos de maioneză și cremă de brânză, preparată de Vlăduț la Super Neat... Rețetă de supă cremă de somon, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x