Antena Căutare

Prognoza Meteo, 8 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Joi, 8 iulie 2021, vremea se anunță caniculară în vestul și sud-vestul țării, iar disconfortul termic va fi accentutat pe tot parcursul zilei.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Joi, 8 iulie 2021, vremea se anunță caniculară în vestul și sud-vestul țării, iar disconfortul termic va fi accentutat pe tot parcursul zilei. | Profimedia

Vremea se va menține caldă în Maramureș, Transilvania, Muntenia și Moldova. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după amiază, în sudul, estul și centrul țării, precum și la munte, unde local vor fi averse, descărcări electrice, unele intensificări ale vântului și izolat grindină.

Prognoza Meteo, 8 iulie 2021, Maramureș

În Maramureș așteptăm cer mai mult senin și o maximă de până la 32 grade Celsius în Sighetu Mm, 33 grade Celsius în Baia Mare, iar 34 grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 8 iulie 2021, Crișana

Pentru Crișana ziua de joi vine cu soare și temperaturi ce vor urca până la 36 grade Celsius în Oradea și Arad.

Prognoza Meteo, 8 iulie 2021, Banat

Foarte cald va fi astăzi și în Banat. Termometrele vor indica la prânz 35 grade Celsius în Reșița, 37 grade Celsius în Lugoj și Timișoara.

Prognoza Meteo, 8 iulie 2021, Oltenia

În Oltenia cerul va fi variabil, dar spre seară se vor aduna norii și va ploua în zona de nord a regiunii. În ceea ce privește valorile termice, se vor înregistra 31 grade Celsius în Slatina, 32 grade Celsius în Rm. Vâlcea și Craiova, 33 grade Celsius în Târgu-Jiu, iar 35 grade Celsius în Drobeta.

Prognoza Meteo, 8 iulie 2021, Transilvania

Pentru Transilvania meteorologii anunță vreme frumoasă în cea mai mare parte a regiunii, însă în cea de-a doua jumătate a zilei sunt așteptate ploi și înnorări în sud-est. Tempeaturile vor urca până la 28 grade Celsius în M. Ciuc și Brașov, 29 grade Celsius în Sf. Ghoerghe, 31 grade Celsius în Sibiu, 32 grade Celsius în Zalău, Cluj-Napoca și Bistrița, 33 grade Celsius în Alba Iulia și Târgu-Mureș, 35 grade Celsius în Deva.

Prognoza Meteo, 8 iulie 2021, Moldova

Conform meteorologilor, în Moldova vom avea parte de intervale cu averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Valorile termice vor atinge 28 grade Celsius în Piatra Neamț și Galați, 29 grade Celsius în Suceava, 30 grade Celsius în Botoșani, Focșani și Vaslui, 31 grade Celsius Bacău și Iași.

Prognoza Meteo, 8 iulie 2021, Dobrogea

Nici în Dobrogea nu vom scăpa de ploi, însă se va arăta și soarele. Mercurul din termometre va urca până la 25 grade Celsius în Sulina, 26 grade Celsius în Constanța și Cernavodă, iar 28 grade Celsius în Tulcea.

Prognoza Meteo, 8 iulie 2021, Muntenia

Condiții de ploaie vor fi astăzi și în Muntenia, mai ales în cea de-a doua parte a zilei. În ceea ce privește temperaturile, vom avea valori normale pentru luna iulie. Așadar, se vor înregistra 28 de grade Celsius în Călărași, Slobozia și Buzău, 29 grade Celsius în Brăila, București și Târgoviște, 30 grade Celsius în Ploiești și Pitești, 31 grade Celsius în Alexandria și Giurgiu.

Prognoza meteo 8 iulie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 33 grade

Oradea – 36 grade

Suceava – 29 grade

Cluj Napoca – 32 grade

Miercurea Ciuc – 28 grade

Iași – 31 grade

Timișoara – 37 grade

Sibiu – 31 grade

Brașov – 28 grade

Galați – 28 grade

Craiova – 32 grade

București – 29 grade

Constanța – 26 grade

Rețetă de tort Pavlova cu multă zmeură și fistic, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru ziua Ramonei O... Salată de vinete cu dovlecei pane și salată de ardei copți, o gustare de vară ca la țară, preparată de Vlăduț la Super N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x