Antena Căutare

"Bună dimineața minunaților! Vremea cu Ramona Olaru, mai frumoasă în fiecare zi! "Prognoza Meteo, 9 septembrie 2020. Vara se menține

Prognoza Meteo, 9 septembrie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea.

Vremea se mențime frumoasă, vara pare să își mențină prezența, în schimb vom mai avea parte de ceva ceață dimineața și seara în anumite regiuni ale țării.

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde încă de la primele ore ale dimineții și-a făcut prezența și va încălzi cu o temperatură cuprinsă între 29 și 30 grade Celsius.

La fel și în Crișana, vom avea parte de vreme frumoasă, cer senin iar mercurul în termometre va urca până la 28-29 de grade Celsius.

Bănățenii au parte de o zi foarte călduroasă, se vor înregistra 29-30 de grade Celsius, chiar dacă va fi ceață dimineața și seara.

La fel și în Oltenia, nici nu zici că este început de toamnă! Soarele va fi prezent toată ziua! Oltenii vor avea parte de temepraturi între 30 și 31 de grade Celsius.

În centrul țării, mai exact în zona montană înaltă se vor semnala câteva precipitații slabe cantitativ, ceață, dar în rest temperaturile de vară se mențin între 27 și 28 de grade Celsius.

Moldovenii vor avea parte de o zi plăcută, temperaturile vor urca în termometre până la 28-29 de grade Celsius.

Păstrăm o vreme frumoasă și în Dobrogea, chiar perfectă de plajă! Temperaturile vor ajunge undeva la 28-29 de grade Celsius.

În Muntenia vom avea parte de temperaturi care ajung până la 28-29 de grade Celsius

În București vremea este deja călduroasă de la primele ore ale dimineții. Astăzi se înregistează 31-32 de grade Celsius!

Horoscopul zilei, 9 septembrie 2020. Marte intră retrograd! Deciziile și dorințele sunt puse la limite, vezi cum trebuie... Ramona Olaru, întrebare de milioane pentru Ristei: "Auzi, tu vrei să faci un copil?". Vecina de la Neatza, pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x