Antena Căutare

Raluca Răducanu, fata cu vioara de la „X Factor”, a pregătit fanilor o surpriză uriașă! Despre ce este vorba

Cine nu își amintește de frumoasa Raluca Răducanu, fostă concurentă a emisiunii „X Factor”? Tânăra și-a surprins admiratorii cu o apariție de senzație!

Cine nu își amintește de frumoasa Raluca Răducanu, fostă concurentă a emisiunii „X Factor”? Tânăra și-a surprins admiratorii cu o apariție de senzație!

Invitată la emisiunea matinalilor de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cântăreața a demonstrat încă o dată că are stofă de artist și că nicio provocare nu este prea dificilă pentru ea.

Fata cu Vioara and Band este un proiect fondat de Raluca Răducanu alături de șapte tineri artiști, absolvenți ai Universității Naționale de Muzică București.

Cum arată fosta concurentă a emisiunii „X Factor” și ce surpriză a pregătit fanilor săi, care au regretat enorm faptul că aceasta nu a putut câștiga competiția? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Lăutarii s-au apucat să învețe rock și a ieșit show de zile mari! Cum sună Metallica la țambal... Dani Oțil a recunoscut totul! Ce secret din viața lui s-a aflat! „Zilnic, până la 25 de ani...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x