Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ramona Olaru a alergat goală pușcă în jurul rulotei, la mare! Motivul i-a lăsat mască pe fani

Celebra Ramona Olaru, sexy asistenta matinalilor de la Neatza cu Răzvam și Dani, a fost recent în Vama Veche și s-a întors cu o amintire pe care n-o va uita prea curând!

Nu mai este o surpriză faptul că frumoasa Ramona Olaru este o mare iubitoare de călătorii, de mers la plajă sau de distracții.

RAMONA OLARU DE LA NEATZA, DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ

Fiindcă vremea a fost extrem de frumoasă, vedeta a preferat să se „refugieze” la malul mării, în stațiunea Vama Veche.

De data aceasta, blonda a decis să încerce ceva cu adevărat special și a mers cu rulota.

citește și: Cum arăta Ramona Olaru de la Neatza, înainte de intervențiile estetice! Imagini de când era brunetă și cu ochelari

„Am fost cu rulota fix la vârsta la care trebuie. M-am culcat și devreme, nu a mai fost nevoie să merg la discoteci (...) Am și alergat goală pe o plajă pustie”, a dezvăluit Ramona Olaru, într-un dialog savuros cu colegii săi de platou, Răzvan și Dani.

Ramona Olaru a alergat goală pușcă în jurul rulotei, la mare! Motivul i-a lăsat mască pe fani

Ramona Olaru a făcut dezvăluiri incendiare la Neatza cu Răzvan și Dani

Mai mult decât atât, tot acesta a fost și momentul în care am aflat că Ramona Olaru nu mai are în plan să calce prea curând prin Vama Veche, după ce a trecut printr-o experiență nu tocmai plăcută.

citește și: Ramona, simți cum lucrează fesierul? Cel mai tare antrenament full body cu Diana Stejereanu! |VIDEO

„Singurul lucru care mi-a plăcut au fost cele două shot-uri de tequila de la un bar”, a glumit frumoasa asistentă din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

De ce a alergat Ramona Olaru goală în jurul rulotei și ce i s-a întâmplat la mare? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!