Căutare Live

Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute asistente tv de la noi din țară. Aceasta a atras și în această dimineață atenția fanilor cu apariția sa de la Neatza de Weekend, dar și cu reacția sa după ce un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina.

Andrei Zbir a venit azi în calitate de invitat la Neatza de Weekend

Antena 1

Andrei Zbir a venit azi în calitate de invitat la Neatza de Weekend și după ce a vorbit despre activitatea sa pe rețelele sociale.

Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend

Acesta a spus că atunci când a venit la emisiune a avariat o mașină în parcare. Vlogger-ul a arătat imaginea cu mașina avariată și era bolid-ul Ramonei Olaru.

Asistenta tv a ieșit din emisiune, a mers în parcare și a trecut prin momente de panică pentru că bolidul este achiziționat recent. Când s-a întors în platoul, Ramona i-a spus lui Andrei Zbir că a fost o glumă proastă și că farsa nu a fost deloc pe placul ei.

Ramona Olaru, surprinsă în timp ce se sărută cu Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a fost surprinsă de curând de paparazzi în timp ce săruta cu Cătălin Cazacu. Imediat după ce imaginile au împânzit internetul, bărbatul a făcut primele declarații despre legătura dintre cei doi.

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost surprinsă în tandrețuri cu Cătălin Cazacu. Cei doi erau foarte apropiați unul de celălalt, iar speculațiile unei posibile relații între cei doi ai apărut imediat.

La scurt timp, Cătălin Cazacu a făcut și primele declarații despre legătura pe care o are cu Ramona Olaru.

”Suntem, în primul rând, amici. Ca bărbat, și așa voi face totdeauna, nu voi vorbi despre relațiile mele. Nu am ce să spun prea multe despre situația noastră, noi, indiferent de ce se va întâmpla, vom rămâne amici, prieteni”, a mărturisit Cătălin Cazacu.

Iată că bărbatul susține că între ei nu ar fi vorba despre o relație de iubire, ci doar de o apropiere.

”Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi, dacă cineva urmărea să vadă putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri, ieșim împreună de multă vreme”, a spus Cătălin Cazacu pentru Fanatik.ro.

În imaginile publicate de SpyNews.ro, se vede clar că cei doi sunt foarte apropiați, ba chiar se sărută. Ar fi pentru prima dată când cei doi sunt surprinși în ipostaze tandre.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Cei doi au fost văzuți la Splash! Vedete la apă, el în calitate de concurent, ea în calitate de prezentatoare. De-a lungul timpului, interacțiunile n-au fost puține nici în afara platourilor, asta pentru că au fost văzuți de câteva ori unul lângă celălalt, însă niciodată atât de apropiați.

Rețeta zilei preparată de Vlăduț la Super Neatza, 22 octombrie 2021. Mere în pijama, un desert cu iz de copilărie... Rețeta zilei preparată de Vlăduț la Super Neatza, 25 octombrie 2021: Pâine cu dovleac și cremă de brânzeturi fructată...
Ultimele știri