Antena Căutare

Ramona Olaru a izbucnit în lacrimi în direct, de Sfântul Nicolae, la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce i s-a întâmplat asistentei TV

Ramona Olaru, lacrimi de bucurie de Sfântul Nicolae! Ramona Olaru a trăit emoții puternice în dimineața zilei de 6 decembrie 2022, când în direct a primit o surpriză din partea lui Răzvan Simion, iar ceea ce a simțit a copleșit-o.

colaj foto cu ramona oalru imbracata in roz, care plange in direct la neatza Galerie
Ramona Olaru a izbucnit în lacrimi în direct, de Sfântul Nicolae, la Neatza cu Răzvan și Dani. | Super Neatza cu Răzvan și Dani

În ediția din 5 decembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru și-a dorit zăpadă de la Moș Nicolae, iar acesta i-a adus în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani exact ce și-a dorit. Pe un fundal cu muzică de sărbătoare, Ramona a pocnit din degete la cererea colegului său prezentator și a primit în dar ceea ce a așteptat.

Lacrimi de bucurie pe chipul Ramonei Olaru! Zăpada, cadoul perfect pentru ea de Sfântul Nicolae

Momentul de o încărcătură emoțională cu mult peste ceea ce a putut pune în cuvinte, i-a adus lacrimi de bucurie Ramonei Olaru, care și-a arătat latura sensibilă în fața telespectatorilor. Aceasta a emoționat pe toată lumea, iar Răzvan, privind-o plină de emoție, a luat-o în brațe în acele clipe.

Imaginile din videoclipul de mai sus sunt grăitoare emoțiilor care s-au creat în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru a fost sensibilizată de cadoul special, care a venit în completarea sfintei sărbători de astăzi și a clipelor de neuitat care au încununat copilăria tuturor, cadourile oferite de Moș Nicolae în ghetuțele care stau cuminți la ușă.

Citește și: Sfântul Nicolae 2022: tradiții și obiceiuri. Ce este bine să faci pe 6 decembrie

"Cineva zicea să ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple. Nu s-a întâmplat de data aceasta, tot mi-am dorit zăpadă și vremea are alte planuri", spune Ramona.

Răzvan se apropie de ea și îi spune să facă un gest cu mâna, să pocnească din degete mai tare, moment în care fulgi de zăpadă au coborât de sus.

"Aaa, nu cred!", spune Ramona, uimită și plină de emoție.

"Na, acum să te văd cum mergi mai departe", spune Răzvan Simion, care o vede pe colega sa cu lacrimi în ochi. "Trebuie doar să crezi! E cadoul nostru de la noi pentru tine... Ne-ai emoționat pe toți! Ca să vezi și tu, dar și cei de acasă, că dacă îți dorești suficient de tare, lucrurile se întâmplă. Trebuie doar să crezi!", mai spune el.

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu viitoarea soacră. Cătălin Cazacu „dă vina” pe mama lui pentru relația dintre ei

Asistenta TV, care ne face diminețile mai frumoase, a plâns la Neatza cu Răzvan și Dani, în dimineața de 6 decembrie. Cadoul perfect a fost un moment plin de emoție, doar câteva clipe care i-au adus bucurie pură.

Citește și: Super Neatza, 6 decembrie 2022. Ramona Olaru, lacrimi de bucurie de Sfântul Nicolae

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x