Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Ramona Olaru a răspuns la prenumele Vasile într-o perioadă a vieții ei! Motivul incredibil pentru care era strigată așa. „Mă tratau ca atare”

 

Ramona Olaru a dezvăluit, în ediția de vineri a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”,că a răspuns la prenumele Vasile într-o perioadă a vieții ei, pe care și-o amintește cu drag.

„Ce viață minunată la cămin! Am stat la cămin timp de cinci ani, la facultate, dar și în liceu, patru ani. În timpul liceului stăteam cu fete la cămin,d ar erau două etaje – unul de fete, al doilea de băieți. Aveam gratii, iar noaptea ne întâlneam să ne pupăm printre gratii cu băieții. Eram la Slobozia”, a povestit Ramona Olaru.

La facultate, însă, în primul an, când, de fapt, intenționa să se înscrie, Ramona Olaru a împărțit o cameră de cămin cu băieți.

„La facultate, în primul an am stat cu băieți, vreo patru-cinci luni. Încă nu eram înscrisă la facultate, dar intenționam, și nu aveam loc. Eram colegul lor și mă tratau ca atare. Îmi spuneau Vasile pe vremea aia. Nu știu de ce, dar probabil că mă potriveam acolo în decor”, a mai povestit ea.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI