Antena Căutare

Ramona Olaru, cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. Urarea emoționantă pe care i-a făcut-o mamei sale, de ziua ei

Moment emoționat în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ramona Olaru a vorbit la telefon cu mama ei, a cărei zi de naștere este astăzi. „Deși știam că azi trebuie să mergi la medic pentru că ai mai multe probleme, am vrut să-ți fac o surpriză specială”, a spus Ramona cu ochii în lacrimi.

Ramona Olaru, alături de părinții ei. Vecina de la Neatza i-a făcut o surpriză mamei sale în cadrul rubricii „Neatza te deșteaptă de ziua ta”
Ramona Olaru, surpriză pentru mama ei: „La mulți ani, mami!"

Obiceiul celor de la „Neatza” de a transmite o urare matinală unui spectator sărbătorit a continuat și astăzi, de data aceasta chiar cu mama Ramonei Olaru.

În timpul rubricii „Neatza te deșteaptă ... de ziua ta”, pe ecran a apărut o imagine în care Ramona este alături de părinții săi.

Întrebată cine este și dacă se află într-un moment special al vieții, doamna Ana a răspuns:

„Mă pregătesc pentru medic și este ziua mea de naștere. Sunt mama Ramonei”.

Răzvan, Dani și Florin Ristei nu au ezitat să-i pună întrebări doamnei Ana despre Ramona.

„De unde caracterul ăsta frumos, de unde atâtea glumițe și snoave? Era atât de vorbăreață și acasă Ramona?”, a întrebat Dani.

Mama Ramonei a povestit că și înainte să plece de acasă Ramona era vorbăreață și era mai harnică decât sora ei Simona, despre care vecina de la Neatza a menționat că învăța mai bine.

Cum era Ramona înainte să plece de acasă? Mama Vecinei de la Neatza a spus povești despre fiica ei

„Era foarte vorbăreață. Era extraordinar de harnică. Având în vedere că am o fată mai mare decât ea, care se sustrăgea mereu de la treburi. Am vrut s-o fac marinar, dar nu prea mi-a ieșit. De când e la București, Ramona este mult mai apropiată de noi, vine mai des. Când era la facultate venea mai rar”, a povestit mama Ramonei în cadrul rubricii „Neatza te deșteaptă... de ziua ta”.

După povești, a venit și momentul în care Ramona, i-a urat „La mulți ani” mamei sale. Vecina de la Neatza a avut lacrimi în ochi când și-a amintit de problemele de sănătate ale mamei sale.

„Deși știam că astăzi este ziua în care trebuie să meargă la medic pentru că are mai multe probleme, am vrut să-ți fac o surpriză specială să-ți zic „La mulți ani”.

„Mulțumim pentru Ramona pe care ne-ați dat-o să ne bucure diminețile”, i-a transmis Răzvan mamei Ramonei.

Care sunt alimentele care ne dau energie pentru întreaga zi... Rețetă de salată "Trio de pește afumat", gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x