Antena Căutare

Răzvan şi Dani, amenintați pe Facebook! „Ăștia dăla atena1...Bregatitifă baieți că urmează răzpoi mare”

Simpaticii matinali de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au primit o amenințare din partea unui internaut supărat că a fost criticat în emisiune!

Simpaticii matinali de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au primit o amenințare din partea unui internaut supărat că a fost criticat în emisiune!

La cunoscuta rubrică „Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus”, Răzvan și Dani l-au prezentat pe domnul Blestem și mesajele sale de amenințare la adresa matinalilor care, în urmă cu ceva timp, s-au amuzat de mesajele sale agramate de pe internet:

„Astia dala atena1 dala razvan si danny ma pus la iei in emiesune. Bregatitifa baieti ca urmeaza razpoi mare", a fost textul postării ce a devenit imediat subiect de amuzament.

„Haideți să numărăm câte cuvinte a nimerit corect”, a glumit Dani pe seama greșelilor gramaticale.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce postare amuzantă a avut și prietena acestui domn Blestem, supărat pe matinali de la „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Rețetă sățioasă și gustoasă, cu ingrediente ieftine! Cum se face un „Eintopf cu cărniță de vițel”?... Uită de mersul la sală și de tot ce vezi pe Youtube! Florin Neby îți arată antrenamentul cu exerciții calistenice, în ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x