Antena Căutare

Rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor, preparată de Anca Alungulesei la Neatza cu Răzvan și Dani

Anca Alungulesei, terapeut nutriționist, a preparat în direct, în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor.

ciocolată care ajută la arderea grăsimilor
Anca Alungulesei prepară ciocolată care ajută la arderea grăsimilor, la Neatza cu Răzvan și Dani

Invitată în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, Anca Alungulesei, terapeut nutriționist extrem de cunoscut, recomandă ciocolata în dietele de slăbire, dar nu orice ciocolată, ci o ciocolată de casă care accelerează arderea grăsimilor din corp, pentru care are și o rețetă personală.

Anca Alungulesei are o metodă revoluționară de slăbit, denumită pshiho-dietă, o metodă care ne învață să ne refacem mental convingerile în ceea ce privește echilibrul dintre mâncare și greutatea corporală. Printr-o astfel de dietă învățăm să înlocuim beneficiile externe care ne influențează obiceiurile alimentare. Prin psiho dietă învățăm să purtăm un dialog sănătos și benefic cu mintea noastră, adică învățăm să dăm indicații minții așa încât să accelerăm procesul de ardere a grăsimilor din corp.

Citește și: Cum ne putem controla poftele alimentare prin psiho dietă

Cât despre ciocolata de casă preparată în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, aceasta prevede doar câteva ingrediente interesante și un timp destul de scurt de preparare.

Ingrediente pentru rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor:


  • 60 gr ulei de cocos
  • 30 gr unt de cacao
  • 4 linguri cacao pudră
  • 2 linguri îndulcitor natural
  • scorțișoară

Mod de preparare pentru rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor

Se topește untul de cacao la bain marie și se adaugă uleiul de cocos. Se amestecă rapid pentru omegenizare, apoi se cerne deasupra cacaua și se amestecă intens pentru a o încorpora uniform în compoziție, fără a se forma cocoloașe.

Se adaugă și scorțișoară, iar la final se adaugă îndulcitorul natural.

Compoziția de ciocolată bine omogenizată se toarnă în forme speciale care se dau la congelator pentru 20-30 de minute. Se pot da și la frigider, dar va dura mai mult până ciocolata va deveni mai fermă.

Citește și: De ce dieta personalizată este cea mai sigură metodă de a slăbi

Untul de cacao și uleiul de cocos sunt grăsimi naturale, sănătoase, care ajută la accelerarea arderii grăsimilor din corp, dar și scorțișoara are astfel de proprietăți, deci încercați să n-o excludeți.

Untul de cacao este o grăsime vegetală care se obține din boabele arborelui de cacao și are un conținut ridicat în grăsimi nesaturate și acizi cum ar fi: acizi grasi Omega 9 și Omega 6, acid oleic, acid linoleic, acid stearic, dar și vitamine precum: magneziu, zinc, fier, calciu, potasiu, vitaminele A, K și E.

Mai conține antioxidanți, precum flavonoide si polifenoli, cu rol important în întarirea sistemului imunitar.

Pentru mai multe detalii despre interesanta rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor, preparată de Anca Alungulesei la Neatza cu Răzvan și Dani, vizualizați și materialul video de mai sus!

Prognoza meteo 9 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Rețetă de bruschete cu picioci pârgăliți și ceapă crocantă, gătită de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x