Antena Căutare

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan și Dani: Cocoșel de munte cu trei feluri de măsline

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține măsline, lămâie, cartofi dulci, pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cocoșel de munte cu trei măsline".

Pentru a găti această minunată rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente: cocoșel e munte, trei tipuri de măsline: măsline verzi, negre și măsline kalamata, pastă de roșii, roșii cherry, ulei de măsline, lămâie și cartofi dulci.

Pentru a găti acest pui nu este nevoie nici de ceapă și nici de usturoi. După ce este condimentat cu piper, puiul este tăiat în două și puse ambele bucăți la cuptor timp de 30 de minute, timp în care este gătit sosul.

Cum se prepară sosul?

În uleiul de măsline se adaugă una sau două linguri din pasta de roșii, apoi se adaugă roșiile chery, se completează cu apă și cu măsline. Toate acesteasunt puse la fiert împreună 30 de minute.

Puiul, aproape copt se pune în sos și se lasă să se definitiveze împreună.

Cartofii dulci sunt puși la cuptor și lăsați să se rumenească.

Prognoza Meteo, 9 decembrie 2019 - Vreme frumoasă în toată țara!... Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Neatza cu Răzvan și Dani te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Georgiana!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x