Antena Căutare

Rochia s-a ridicat și a lăsat totul la vedere! O blondă a uitat de inhibiții și a făcut spectacol, pentru un pahar de vin

Dimineață de senzație la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, după ce simpaticul Cătălin Oprișan ne-a arătat cele mai amzante clipuri video de pe internet!

De data aceasta am descoperit la Neatza cu Răzvan și Dani ce se poate întâmpla dacă nu dai pe la orele de logică de la școală. Poți ajunge, de exemplu, ca bărbatul din imagine, care se chinuie de zor să ducă apa de partea celalaltă a gardului format doara din...câteva tije!

CLIPURI AMUZANTE LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

La fel de amuzant este și clipul în care o tânără care s-a jurat că nu mai pune mâna pe băutură a fost nevoită să găsească o metodă inteligentă pentru a-și putea savura în continuare băutura preferată, fără să își încalce promisiunea.

citește și: Dani Oțil, șocat de rochia transparentă a iubitei, la Neatza! Gabriela a lăsat totul la vedere: „Nu e nimic subtil aici! Bagă muzică mai rapidă, să treacă momentul”

Practic, fata a învățat să ducă paharul la gură folosind picioarele, iar imaginile sunt de senzație!

Rochia s-a ridicat și a lăsat totul la vedere! O blondă a uitat de inhibiții și a făcut spectacol, pentru un pahar de vin

Cele mai amuzante clipuri de pe internet, prezentate la Neatza cu Răzvan și Dani

Cele mai amuzante clipuri de pe internet, prezentate la Neatza cu Răzvan și Dani

citește și: Andreea Bălan , apariție fierbinte în ultimul videoclip! Imagini hot cu artista: „YouTube a zis că e nuditate”

Tot în această ediție am descoperit și cât de pricepuți sunt bebelușii la șantaj emoțional! Copilul plângea în pat atunci când mama a venit să vadă ce are. Reacția copilului a fost de milioane!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi amuzantele momente prezentate de Cătălin Oprișan!

Dani Oțil, șocat de rochia transparentă a iubitei, la Neatza! Gabriela a lăsat totul la vedere: „Nu e nimic subtil aici!... Un bărbat s-a îmbătat și apoi s-a apucat de vopsit gardul! Trecătorii au asistat la scene greu de imaginat | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x