Căutare Live

Ruxandra Luca, pregătită pentru cel de-al treilea copil. Frumoasa mămică așteaptă să nască în orice moment |Video

Ruxandra Luca este pregătită pentru cel de-al treilea copil. Frumoasa mămică este însărcinată și așteaptă să nască o fetiță.

Ruxandra Luca este pregătită pentru cel de-al treilea copil.”Am trecut prin toate stările posibile. Este super greu”, a spus acesta la Neatza cu Răzvan și Dani.

Noua pasiune a lui Dani Oțil! Cum își umple vedeta timpul liber. Imagini care te vor sensibiliza! |FOTO

Zilele următoare Ruxandra trebuie să dea naștere fetiței ei pe care o va boteza Elena, deoarece se apropie aceasta sărbătoare. CEl de al doilea nume nu a fost ales încă, desi băieții ei vin cu diverse propuneri privind alegerea numelui pentru surioara lor care se va naște curând.

Terasa cu mititei din Obor, transformată în muzeu, pâna la ridicarea restricțiilor |Video

Ruxandra este o mămică foarte frumoasă și tânără, dar și o femeie foarte norocoasă cu o familie minunată si răsfățată de soțul ei, care se pare că este foarte atent si grijuliu pentru ca sotia lui sa aiba parte de condițiile cele mai bune, pentru a nu contacta temutul virus. DE altfel, Ruxandra si-a făcut testul pentru depistarea noului tip de coronavirus, iar acetsa a iesit negativ, astfel ca frumoasa mămică este pregătita să aduca pe lume cel de al treilea copil.

Urmăriți mai multe detalii depsre Ruxandra Luca, frumoasa graviduță, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan si Dani.

Terasa cu mititei din Obor, transformată în muzeu, pâna la ridicarea restricțiilor |Video... Unele categorii de persoane nu sunt obligate să poarte masca de protecție. Cine se încadrează în aceste categorii! |VIDE...
Ultimele știri