Antena Căutare

Truc de pus bani deoparte! Un miliardar al planetei a dezvăluit secretul ca să faci rapid avere

Al treilea cel mai bogat om al lumii a dezvăluit care sunt trucurile prin care poți să aduni mai mulți bani! Sfaturile sale au fost prezentate în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani!

Trecem printr-o perioadă dificilă din punct de vedere economic și căutăm așadar soluții pentru a putea depăși diferitele probleme pe care le putem întâmpina din punct de vedere financiar.

TRUCURI CA SĂ ECONOMISEȘTI BANI

Pandemia ne-a dat planurile peste cap, dar cei mai bogați oameni ai planetei oferă sfaturi utile, ca să avem grijă de resursele noastre.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci ca să atragi banii în viața ta! Șase ritualuri cu efect imediat

Warren Buffett este un celebru investitor plasat pe locul trei în topul celor mai bogați oameni din lume.

Truc de pus bani deoparte! Un miliardar al planetei a dezvăluit secretul ca să faci rapid avere

ce trebuie să faci ca să economisești bani

Cum economisești bani, în mod simplu și rapid

Potrivit acestuia, un truc foarte bun pentru a putea economisi bani este să alegem suma pe care dorim să o punem deoparte la început și abia apoi, cu resursele financiare rămase, să trecem la cumpărături. Tot el recomandă să cheltuim cu cap, pe acele lucruri care ne sunt cu adevărat utile.

CITEȘTE ȘI: Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!

Warren Buffett are o avere de aproximativ 72 de miliarde de dolari și, în ciua acestui lucru, el preferă să mănânce la fast food decât la restaurante scumpe, locuiește într-o casă destul de modestă și conduce o mașină de serie!

Ce alte lucruri a mai dezvăluit Warren Buffett și care sunt trucurile prin care poți economisi sume importante de bani? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Ce reguli au magazinele, în starea de alertă! Ce trebuie să faci dacă mergi la shopping... Anda Adam are o super afacere, în domeniul imobiliar! Cu ce se ocupă artista, atunci când nu e pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x