Antena Căutare

Amalia Bellantoni a intrat în cursa pentru ”cea mai sexy mămică”! Sicilianca are probleme din cauza coronavirusului: ”Când l-au auzit vorbind în italiană, s-au ridicat și au plecat!”

Răzvan Simion și Dani Oțil caută ”cea mai sexy mămică”, iar cea mai nouă candidată este nimeni alta decât Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite”

”Mami, trebuie să te înscrii!”, i-a spus fiul cel mare Amaliei, cunoscută sub numele de ”Sicilianca”. Și a ascultat, întrucât blonda care a făcut furori la ”Chefi la cuțite” s-a înscris în această competiție, iar în această dimineață a stat de vorbă cu matinalii.

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite a fost singură de Ziua Îndrăgostiților. Cum a fost surprinsă sicilianca

”Fiul meu cel mare a văzut un spot și mi-a zis <<Mami, trebuie să te înscrii.>> Și l-am ascultat.”, a dezvăluit blonda.

De asemenea, aceasta a dezvăluit că are probleme cu restaurantul din cauza coronavirusului.

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, filmare ce i-a pus pe fani pe jar! „Miauuu”

”Sincer, da. Am avut ne șansa de a avea probleme. În momentul în care l-au auzit pe soț vorbind în italiană au ieșit din restaurant. Nu, n-a mai fost în Italia de foarte mult timp. Nimeni din echipa noastră n-a fost acolo de curând. N-are nicio logică acest comportament, dar asta e. Suntem aici, pe baricade.”, a spus ea.

Află mai multe detalii, în clipul de mai sus!

Horoscopul zilei de 5 martie. Planeta Venus a intrat în Taur. Zodiile care se vor îmbogăți în următoarea perioadă ... Aurelian Temișan a dat din casă în direct, la TV: ”Noi când facem divorțul îl facem în toată țara! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x