Antena Căutare

Soluțiile în cazul certurilor din cuplu, în funcție de vibrația interioară. Ce sfaturi ne oferă numerologul Corina Stratulat

Numerologul Corina Stratulat, vorbește despre vibrația interioară a fiecărui partener, care poate influența certurile în cuplu. ”În acest an ne certăm foarte mult. Avem vibrația 2 foarte intensă și ne ambalăm foarte tare, iar cel mai des ne certăm cu persoana cu care formăm cuplu, unde stăm mai mult”, a spus aceasta.

colaj certuri in cuplu Galerie
În 2022, foarte multe cupluri se ceartă. Vibrația 2 este foarte intensă și poate duce la multe conflicte care nu par să se aplaneze ușor. | Shutterstock

În 2022, foarte multe cupluri se ceartă. Vibrația 2 este foarte intensă și poate duce la multe conflicte care nu par să se aplaneze ușor.

Numerolgoul Corina Stratulat ne învață că Pitagora a pus bazele numerologiei în 600 î.Hr. Vibrația interioară se calculează însumând cifrele din ziua noastră de naștere până ajungem la un număr format dintr-o singură cifră, până obținem un număr de la 1 la 9.

Atunci când ne cunoaștem tendințele, reușim să înțelegem și cum apar conflictele în cuplu.

Care sunt motivele de ceartă în cuplu, în funcție de vibrația interioară

Vibrația interioară 1

Cei care vibrația interioară 1, născuți pe 1, 10, 19 sau 28, sunt mai egoiști. Această caracteristică nu e deloc una pe care să o aducem într-o relație de cuplu. Aceste persoane nu prea vor să lucreze în echipă și se comportă ca un soare, fiind foarte mândri. Ei ar trebui să facă un efort pentru a fi mai mult alături de ceilalți.

Vibrația interioară 2

Persoanele născute pe 2, 11, 20 și 29 sunt ezitante și de aici pornesc conflictele. De asemenea, cei cu vibrația 2 sunt foarte vicleni și au tendința de a se răzbuna.

Citește și: Previziuni numerologice pentru anul 2022. Numerologul Corina Stratulat ne spune ce ne rezervă noul an

Vibrația interioară 3

Cei născuți pe 3, 12, 21 și 30 nu reușesc prea des să se țină de presiuni. O altă caracteristică din comportamentul lor care poate conduce la certuri în cuplu este dezordinea. Ei planifică, au multe idei, dar nu vin și cu o finalitate.

Vibrația interioară 4

Persoanele născute pe 4, 13, 22, 31 sunt conservatoare. Ei nu prea își schimbă punctul de vedere, nu vor să fie scoși din cadrul lor. De aceea, pot deveni plictisitori dacă nu sunt aventurieri.

Vibrația interioară 5

Cei născuți pe 5, 14, 23 au dorința de schimbare, dorința de a face mereu lucrurile diferit. Aceste persoane vor ceva palpitant în fiecare zi. Ei reușesc să își asume riscuri foarte mari, chiar și din punct de vedere profesional și asta nu e tocmai bine. Impulsivitatea lor duce la certuri.

Vibrația interioară 6

Persoanele născute pe 6, 15, 24 sunt foarte grijulii, responsabile. Din prea multă protecție, se duc spre posesivitate și gelozie. Ei pot deveni chiar și agresivi, dacă nu simt armonie.

Citește și: Cum ne influențează cifra destinului în alegerea job-ului potrivit. Ce ne spune numerologul Corina Stratulat

Vibrația interioară 7

Cei născuți pe 7, 16, 25 spun mereu că ei au dreptate și mereu vor să își dovedească punctul de vedere. De asemenea, ei au tendința să se izoleze și acest lucru poate fi neplăcut pentru partener.

Vibrația interioară 8

Persoanele născute pe 8, 17, 26 au tendința de control. Ei vor să domine și asta e deranjant pentru partener. De asemenea, ei nu sportă situațiile incerte, dar sunt și persoane materialiste.

Vibrația interioară 9

Cei născuți pe 9, 18, 27 sunt foarte maturi și se nasc cu o anumită experiență, dar, din păcate, se cred de cele mai multe ori superiori. Ei se cred mai deștepți decât ceilalți, sunt aroganți și trăiesc într-o lume ideală. Provocarea lor este să fie împământeniți.

De ce a lipsit Dani Oțil de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu... Cum s-au distrat Dani și Bianca de la Neatza la provocarea „Am / N-am”. Freshful by eMAG le-a adus în platou produse ine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x