Antena Căutare

S-a pus cu burta pe ... geam, la propriu! Spectacol de senzație în izolare! Râzi cu lacrimi! |VIDEO

Cătălin Oprișan a reușit și astăzi să ne binedesipună cu filmulețele prezentatle la rubrica "Smiley News". Nu doar ca ne-a înveselit, dar ne-a făcut sa râdem cu lacrimi.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum să cânți o melodie celebră cu ajutorul unui geam.

În video se poate vedea cum un cetățean, cel mai probabil, aflat în izolare, și care nu mai știe cum să-și petreaca timpul, s-a pus cu burta pe geam, la propriu.

Smiley News. Părinții combat pandemia cu umor. Cum a ieșit un tătic, alături de fetița lui, să ducă gunoiul

După ce a depus pe burtă s-a găndit sa o și foloswasca la ceva. Așa ca s-a apucat să cânte cu burta pe geam.

Imaginile stârnesc hohote de râs. Urmariți-le accesând clipul vide de mai sus, prezentat la Neatza cu Tazvan și Dani, în cadrul rubricii " Smiley News", prezentă de Cătălin Oprișan.

Accesoriile obligatorii după 15 mai! Cum îi obișnuim pe copii să poarte mască și mănuși... Se redeschide Grădina Zoologică din București. Regulile pe care trebuie să le respecți ca să o poți vizita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x