Antena Căutare

Supă chinezească de vită. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 15 iunie 2022

În ediția din 15 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de supă chinezească de vită.

Porție de supă chinezească de vită Galerie
Supa chinezească de vită este atât de gustoasă și consistentă încât nu mai ai nevoie de altceva la masă | Rețeta lui Nicolai Tand la Super Neatza

Pentru că chef Nicolai Tand obișnuiește să prepare rețete culinare pentru un meniu complet în fiecare zi când este în platoul emisiunii Super Neatza, una dintre rețetele din meniul zilei în ediția din 15 iunie 2022 a fost o foarte delicioasă și interesantă rețetă de supă chinezească de vită.

"Supa am făcut-o din carne de vită, apoi am pus usturoi, ghimbir, ceapă, ceapă verde, zahăr și sos de soia", a spus acesta.

Citește și: File de porc cu cartofi noi și spumă de țelină. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 8 iunie 2022

Supa este foarte consistentă, ușor asemănătoare cu celebra supă Ramen. Nu mai ai nevoie de alt preparat la masă după o așa supă delicioasă și sățioasă. Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru a-i delecta și voi pe cei dragi cu o supă gustoasă din bucătăria asiatică.

Supă chinezească de vită - Ingrediente

  • vrăbioară de vită
  • ceapă
  • morcovi
  • sare și piper
  • usturoi
  • ceapă verde
  • sos de soia
  • tăiței de casă
  • ouă fierte moi
  • roșii
  • ulei de măsline

Citește și: Supă cremă de broccoli. Rețeta ușor de preparat

Rețetă de supă chinezească de vită - Mod de preparare

Pentru a prepara această delicioasă supă din bucătăria asiatică, se fierbe carnea separat cu legume ca pentru orice rețetă de supă din carne. Se înlătură spuma care se formează pentru a rezulta o supă foarte clară.

Citește și: Pui la cuptor umplut cu legume și mult usturoi. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 12 aprilie 2022

Separat, se prepară tăiței de casă doar din apă cu făină și puțină sare, fără ouă. Tăițeii se vor fierbe separat în apă cu sare ca la rețeta clasică de paste.

Roșiile se vor trage la tigaie în ulei de măsline cu usturoi, atât cât să se stafidească ușor coaja acestora și să pătrundă aroma uleiului cu usturoi în ele.

Ouăle se fierb moi pentru un gust cremos și un aspect plăcut, apoi se curăță și se țin o perioadă de timp în sos de soia.

Citește și: Ouă scoțiene. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 2 iunie 2022

Când toate ac este preparate sunt gata se unesc în aceeași farfurie, în timpul servirii.

Pentru mai multe detalii interesante și sfaturi utile de la chef Nicolai Tand, despre modul de preparare al rețetei de supă chinezească de vită, dar și pentru a descoperi ce rețete delicioase a mai preparat chef Nicolai Tand în cadrul matinalului Super Neatza în ediția din 15 iunie 2022, nu ezitați să accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitei emisiuni.

Tartă Tatin de roșii cherry cu cimbrișor și caș dulce. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 14 iunie 2022... Fiul lui Dani Oțil, apariție adorabilă la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Cum a fost surprins Luca Tiago în platoul mati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x