Antena Căutare

They are back!!! Dani Oțil și Răzvan Simion s-au întors la Neatza! Viceprimarul din Corbeanca, eroul zilei!

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", au povestit cum au ramas împotmoliți cu mașina în zăpadă.

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", au povestit cum au ramas împotmoliți cu mașina în zăpadă.

Vă mai las un sfert de oră că a început să vă placă!”, le-a încurajat Dani pe Flavia și Amalia care l-au întâmpinat pe matinal cu zâmbetul pe buze. „Să intru sau să mai stau?”, e dilema matinalului.

Vecinele, mai curioase ca niciodată, vor să afle cum și-au petrecut matinalii dimineața. Cei doi, Răzvan și Dani, au venit cu o singură mașină, au făcut și un Insta Story! Viceprimarul din Corbeanca, eroul zilei, avenit el însuși să vadă care e starea drumurilor în localitate și cum muncesc cei responsabili de dezăpezire.

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "frigănele cu brânzeturi". Nu ai cum să reziști acestei combinații culinare!... Bat clopotele de nuntă! Puberu, cameramanul de la Neatza, se va însura, iar el și aleasa lui vor petrece luna de miere î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x