Antena Căutare

Țop, țop, țup și buf! Explozie în platoul Neatza! Mărțișorul Dani Oțil a făcut pană. Flavia, nerăbdătoare să-i acorde primul ajutor în caz de dezastru!

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a transformat într-un mărțișor.

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a transformat într-un mărțișor, dar nu unul oarecare, ci un balonaș roșu, umflat, numai bun de țopăit și de strâns la piept. Și cum era ușor de prevăzuuuuuut, până la urmă, inevitabilul s-a produs!

De la Dani Balonaș la Balonașa Veselă, Prințesa Primavară și Trifoiul Inimos! Cele mai inedite personaje, desprinse parcă din povești, au venit în platoul Neatza de-a lungul anilor!

Țop, țop, țup și buf!

Flavia a fost nerăbdătoare să-i acorde primul ajutor în caz de dezastru și până la urmă, Dani a reușit să revină la forma inițială! Nu de alta, dar altfel cum mai ieșea din „placentă”?

Râzi cu lacrimi! Mărțișorul Dani Oțil, dansul primăverii! Lebedelor, grațioaselor, l-ați fi invidiat pe matinalul nostru... Pepe lansează piesa și clipul "Rămâne între noi" la Neatza! O domnișoară superbă, Anastasia, joacă în clip, de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x