Antena Căutare

Topul celor mai excentrici atleți ai tuturor timpurilor și performanțele lor senzaționale | VIDEO

O revistă americană a publicat un top al celor mai excentrici atleți ai tuturor timpurilor. Iată cine sunt aceștia!

Au scris istorie pentru sportuL mondial, dar au rămas în memoria colectivă și pentru stilul de viață din afara terenului.

Dennis Keith Rodman este un fost baschetbalist american profesionist, cunoscut mai ales datorită puterii tehnici defensive. A fost liderul NBA pentru șapte ani consecutivi, un record neegalat pănâ azi. A avut relații cu Madonna și Carmen Electra.

Michael Gerard "Mike" Tyson este un fost pugilist profesionist american. El a fost campion mondial necontestat și deține recordul pentru cel mai tânăr boxer, care a câștigat un titlu la categoria de greutate supergrea la 20 de ani, 4 luni și 22 de zile.

Tyson a câștigat primele 44 lupte profesioniste prin knockout, 12 dintre ele în prima rundă. El a câștigat titlul WBC în 1986 după ce l-a oprit pe Trevor Berbick în două runde și a adăugat titlurile WBA și IBF după ce i-a învins pe James Smith și pe Tony Tucker în 1987. Acest lucru a făcut ca Tyson să devină primul boxer de la categoria supergrea, care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF și singurul de la categoria supergrea care le-a unificat succesiv.

Tyson a devenit campion liniar în 1988, când l-a făcut knockout pe Michael Spinks în 91 de secunde de la începutul primei runde.

Ilie Năstase este un jucător profesionist de tenis de câmp retras din activitate. A fost unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973. Din cele 83 de titluri câștigate, numai 58 au fost înregistrate de Asociația Jucătorilor de Tenis Profesioniști (ATP).

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Cine este Magdalena Chihaia, măicuța păcătoasă de la iUmor! Tânăra a pus juriul pe jar... Horoscopul zilei, 22 iunie 2020. Astăzi suntem focusați pe familie |Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x