Antena Căutare

Totul despre generația "Fulgi de nea"! Daniela Visoianu vine cu explicații despre această generație și cum reușim să modelăm copiii

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Daniela Visoianu, expert în educație, a explicat, în direct, cum a apărut generația "Fulgi de nea" și cum reușim să-i modelăm.

Generația „Fulgi de nea” a apărut dintr-o dinamică demografică negativă, în sensul în care aceasta este o generație de copii puțini și de copii foarte doriți. În mod deosebit, statele dezvoltate, care au o stare economică bună au decis că e mai prețios să aibă puțini copii, să transfere moșteniri.

Aceștia au un semn de dubiu asupra incertitudinii viitorului pe care îl pregătesc acești copii și astfel avem un copil la doi adulți care este o miză importantă, pentru care părinții își doresc tot ce este mai bun, și asta pune presiune pe ei și îi fragilizează.

Deși sunt considerați cei care vor schimba lumea, tinerii de astăzi sunt hipersensibili și se simt ofensați din cele mai banale lucruri. Specialiștii consideră că atitudinea lor este rezultatul unor metode de parenting înțelese greșit.

Copii de azi sunt sub asaltul unor numeroase experiențe educaționale, care sunt foarte periculoase pentru ei. Această generație este frgilă și are o capacitate scăzută de a face față unor momente dificile din viață. Din cauza fricii, a panicii, părinții moderni au ajuns să își țină copiii sub clopotul de sticlă.

Fitness cu Diana Stejereanu, la Neatza cu Răzvan și Dani. Antrenament pentru o talie mai suplă... Ce mai vedem la cinema? Cronica filmelor care trebuie vizionate: The Grand Challenge: Le Mans 66'...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x