Antena Căutare

Trupa Bambi nu mai există! Raluca: „Denisa a venit cu ideea. Nu mi-a venit să cred”. Dani, „declarație de dragoste” pentru Răzvan

Trupa Bambi nu mai există. Surorile Raluca și Denisa au hotărât să renunțe la această titulatură și să cânte cu numele lor adevărate, odată cu lansarea noului lor single, „Aceeași poveste”.

Trupa Bambi nu mai există. Surorile Raluca și Denisa au hotărât să renunțe la această titulatură și să cânte cu numele lor adevărate, odată cu lansarea noului lor single, „Aceeași poveste”.

„Am fost anunțată anul acesta – am primit un comunicat de presă scris de Denisa, pe WhatsApp, în care am citit că nu ne mai numim Bambi”, a povestit Raluca.

„Oricum, noi am avut foarte multe tentative în toți anii aceștia de a schimba numele. Cred că acum ne-a ajutat foarte mult și piesa, pentru că este o poveste pe care o spune o femeie și este o poveste a mea – femeia Denisa, e povesta ei, Raluca, e povestea oricărei alte femei. De aceea am ales să apărem cu numele noastre”, a explicat Denisa.

Dani Oțil a povestit și de ce el și colegul lui au ales varianta „Răzvan și Dani” și nu „Dani și Răzvan”.

„Este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am auzit-o”, a spus Denisa.

Melodia „Aceeași poveste” este compusă de Denisa Tănase. Artista a declarat că aceasta este una dintre cele mai frumoase piese pe care le-a scris vreodată.

Denisa și Raluca Tănase au dat lovitura în anul 2000, cu piesa „Doi ochi căprui”.

Urmăriți clipul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Nu poți să ratezi așa ceva! Corul bărbaților plecați la băut! S-au întâlnit la un bar și au cântat cu pahare - Video... Cum a reacționat Dani Oțil când a primit primul televizor color: „Sub birou ținea și cutia”. Gestul impresionant făcut d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x