Antena Căutare

Uită de melodia „Frumoasa mea”! Marcel Pavel a lansat o piesă magică, de care te îndrăgostești instant

Celebrul cântăreț Marcel Pavel a venit în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani pentru a prezenta cea mai nouă piesă lansată!

Cine nu își amintește de celebra piesă „Frumoasa mea”, lansată în anul 2000 și devenită apoi un hit iubit chiar și după două decenii? Marcel Pavel și-a uimit din nou fanii, căci a lansat o nouă piesă de iubire!

MARCEL PAVEL, LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

Aceasta este compusă chiar de artist, iar videoclipul este filmat la malul mării. În imagini apare și Sasha, fiul artistului!

citește și: Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Ce gest cumplit a făcut cumnata

Pentru cei care nu știu, Marcel Pavel are o familie fericită alături de soția lui, Violeta, și cei trei copii ai lor: Sasha, Richard și Iuvenalia Ioana.

Invitat la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, artistul nu doar că a dezvăluit detalii inedite despre el și familia lui frumoasă, ci și despre cea mai nouă piesă a sa, numită „Zâna mea frumoasă din povești”!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi cum sună melodia ce are toate șansele să devină un hit la fel de îndrăgit precum celebra piesă „Frumoasa mea”!

Nu găsești roșii cu gust? Cum deosebești soiurile românești de cele din import... Gașca Zurli a pus stăpânire pe platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani! Anunțul ce i-a bucurat pe copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x