Antena Căutare

Ultima zi a provocării YOXO. Ramona Olaru și Florin Ristei, lupta a fost strânsă. Care dintre ei a câștigat

Provocarea YOXO de la Neatza cu Răzvan și Dani continuă și azi, duminică, 12 decembrie 2021. Tu poți decide cine o să câștige „bătălia” dintre cei doi, Florin Ristei sau Ramona Olaru, și cine va pune în aplicare pedeapsa luni, 13 decembrie 2021.

provocare yoxo cu ramona olaru si florin ristei Galerie
Florin Ristei și Ramona Olaru au lansat o super provocare pentru cei care intră pe aplicația YOXO. | Antena 1

Florin Ristei și Ramona Olaru au lansat o super provocare pentru cei care intră pe aplicația YOXO. Abonamentul funcționează pe rețeaua 4G Orange și se adresează clienților din orice rețea de telefonie mobilă. Poți să te portezi 100% digital din orice rețea, îți poți lua un număr nou sau poți să treci pe YOXO dacă eșți client Orange PrePay sau ai un abonament în afară perioadei contractuale.

Cine și-a activat un abonament YOXO, i-a oferit o șansă în plus să câștige provocarea. Toate detaliile le găsești aici: https://flexibil.a1.ro/.

Ramona și Florin s-au duelat și astăzi pentru a câștiga mai mulți abonați de partea lor. Cine pierde lupta, va trebui să facă față unei provocări impuse de oponentul său.

Cine a câștigat și cine trebuie să îndeplinească pedeapsa

Cei care descarcă aplicația trebuie să aleagă să folosească fie codul Ramonei, fie pe cel al lui Florin Ristei. Codul Ramonei Olaru este RAMONAO85400, iar cel al lui Florin Ristei este FLORINEB1CD1.

“Noi am pus un pariu. Cel care adună mai multe persoane care își iau abonamentul va câștiga (…) challenge-ul dintre noi doi”, a zis Ramona Olaru.

Dacă pierde Florin, mâine dimineață la Neatza va trebui să vină îmbrăcat într-o rochie de-a Ramonei. Dacă pierde Ramona va trebui să poarte un costum de găină.

Ramona are 23 de persoane care folosit codul ei în aplicație, iar Florin a zis că el are 24. Adevărul e că prezentatotul încercase să editeze poza care arăta clar că are 21 de abonamente făcute cu codul său. Prin urmare, mâine, luni, 13 decembrie, Florin Ristei va apărea la Neatza în rochiță.

“Dă-mi ceva pe turcoaz, bleu să mă avantajeze cu ochii”, a zis Florin.

Beneficiile de a avea abonament YOXO

Abonamentul funcționează pe rețeaua 4G Orange și se adresează clienților din orice rețea de telefonie mobilă. Poți să te portezi 100% digital din orice rețea, deci fără să mergi într-un magazin, fără hârtii și fără să aștepți apelul din call center sau să aștepți în apel să răspundă cineva, îți poți lua un număr nou sau poți să treci pe YOXO dacă ești client Orange PrePay sau ai un abonament în afara perioadei contractuale.

  • Portare 100% digitală
  • Ai abonamente la prețuri și mai mici
  • Alegi lunar cât net ai nevoie
  • Ai abonament pe 30 de zile, pe care îl închizi când vrei
  • Configurezi cât net ai nevoie, poți să schimbi configurația în fiecare lună
  • Ai vizibilitate totală asupra costurilor
  • Ai minute și SMS-uri naționale nelimitat
  • Alegi când vrei opțiunea de Roaming în zona SEE
Tiramisu cu portocale și mini eclere. Rețeta lui Vladuț la Super Neatza, 10 decembrie 2021... Chifle cu umplutură de pizza. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Neatza de Weekend, 12 decembrie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x