Căutare Live

Un bărbat s-a îmbătat și apoi s-a apucat de vopsit gardul! Trecătorii au asistat la scene greu de imaginat | VIDEO

Așa cum ne-am obișnuit deja, Cătălin Oprișan, simpaticul matinal de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, ne-a amuzat cu cele mai tari clipuri video de pe internet!

Cele mai amuzante clipuri video sunt prezentate la Neatza cu Răzvan și Dani

De data aceasta am descoperit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ce poate face plictiseala din om. Un tânăr a avut atât de mult liber (și răbdare, desigur) încât a ajuns să construiască un traseu pentru mingi cu tot felul de obstacole și mecanisme de catapultare, în jurul întregii case!

NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI, MOMENTE AMUZANTE

Cu o imaginație debordantă, bărbatul a construit un labirint amețitor, iar clipul video de câteva minute arată, de fapt, o muncă de zile sau poate chiar zeci de zile!

citește și: Rochia s-a ridicat și a lăsat totul la vedere! O blondă a uitat de inhibiții și a făcut spectacol, pentru un pahar de vin

Tot de la Cătălin Oprișan am descoperit și ce se poate întâmpla dacă cel care trebuia să se ocupe de o lucrare de vopsit a servit o cantitate (prea) generoasă de alcool!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi momentele amuzante prezentate de Cătălin Oprișan!

Rochia s-a ridicat și a lăsat totul la vedere! O blondă a uitat de inhibiții și a făcut spectacol, pentru un pahar de vi... Au jucat baseball în direct, în platoul de la Neatza! Răzvan Simion și Cătălin Oprișan, show uriaș: „Vestea bună e că am...
Ultimele știri