Antena Căutare

Un bătrân a confundat extinctorul cu dozatorul de dezinfectant! Ce a urmat

Momente de senzație la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani! Cătălin Oprișan ne-a făcut să râdem cu lacrimi, arătându-ne cum se face popcornul când ești în izolare la domiciliu, dar și ce se întâmplă când confunzi extinctorul cu dozatorul de dezinfectant!

Diminețile sunt mult mai frumoase atunci când matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani au grijă să ne amuze din plin cu tot felul de „bijuterii” găsite pe internet.

CELE MAI AMUZANTE CLIPURI VIDEO DE PE INTERNET

De data aceasta, simpaticul Cătălin Oprișan ne-a arătat care este cea mai bună metodă de-a face popcorn, atunci când te afli în izolare la domiciliu! Un tânăr pofticios a considerat că nu are în agendă altceva mai bun de făcut, așa că s-a apucat să își pregătească niște popcorn.

citește și: Lecții de supraviețuire pentru bărbații aflați în izolare! Cum faci grătar în casă

Nu oricum, ci ca la carte, boabă cu boabă, pentru ca totul să iasă impecabil. A pus uleiul la încins, a aruncat boaba în tigaie și apoi a cules-o cu multă grijă, folosind paleta.

Un bătrân a confundat extinctorul cu dozatorul de dezinfectant! Ce a urmat

Un bărbat a trăit o surpriză uriașă atunci când a confundat extinctorul cu dozatorul de dezinfectant

Un bărbat a trăit o surpriză uriașă atunci când a confundat extinctorul cu dozatorul de dezinfectant

Fără grabă, omul a repetat mișcarea până ce toate boabele de porumb din pachet au fost gătite! Pentru că, nu-i așa, ce altceva mai bun ai de făcut când ești în izolare la domiciliu?

citește și: Ce faci când cineva din familie e infectat cu coronavirus! Sfatul medicului Adrian Marinescu

Un alt clip video amuzant găsit pe internet este cel care surprinde ce se întâmplă atunci când un bătrân confundă extinctorul cu dozatorul de dezinfectant! Continuarea i-a făcut pe mulți să râdă cu lacrimi!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să descoperi și alte clipuri amuzante de pe internet, realizate în contextul epidemiei de coronavirus.

Ce faci când cineva din familie e infectat cu coronavirus! Sfatul medicului Adrian Marinescu... Atenție, români! Ce poți face dacă ai fost concediat pe nedrept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x