Antena Căutare

Vlăduț ne prezintă rețeta simplă de Chilli Cheesedog pentru care a folosit crenvurștii naturali de la Cris-Tim

Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani ne oferă cele mai bune sfaturi pentru rețete simple pentru micul dejun. De această dată, el ne arată cum se poate face cu ușurință un Chilli Cheesedog.

Vlăduț ne prezintă rețeta simplă de Chilli Cheesedog pentru care a folosit crenvurștii naturali de la Cris-Tim Galerie
Vlăduț ne prezintă o rețetă gustoasă de Chillie Cheesedog unde a folosit crenvurști făcuți din ingrediente naturale | Antena 1

Pentru toată lumea, micul dejun este una dintre cele mai importante mese din zi. Iar Vlăduț ne arată cum să pregătim farfurii delicioase cu crenvurști naturali de la Cris-Tim.

Vlăduț ne prezintă rețeta Chillie Cheesedog

Iată că această rețetă se prepară foarte ușor și nu necesită foarte multe ingrediente. Vlăduț a descoperit crenvursții de la Cris-Tim care folosesc numai ingrediente naturale și îi folosește în mai multe preparate.

„Absolut, întotdeauna avem nevoie de prieteni pentru un mic dejun foarte rapid. Astfel, pentru azi vă propun pentru mic dejun foarte rapid, în doar 5 minute - Chilli Cheesedog de la Cris-Tim, o rețetă minunată, obținută desigur cu crenvurști. Pentru că am descoperit crenvurștii de la Cris-Tim, crenvurști din carne de pui cu etichetă curată - sunt obținuți numai cu ingrediente naturale, nu conțin monoglutanați, nu conțin coloranți artificiali și alte arome. Astfel, le puteți recomanda, chiar și eu recomand - copiilor”, spune Vlăduț de la Neatza.

Cum se prepară un mic dejun rapid folosind crenvurștii de la Cris-Tim

Vlăduț ne prezintă cum putem realiza o farfurie cu Chilli Cheesedog într-un timp record.

Ingrediente:

  • carne tocată – de vită, pui sau curcan
  • usturoi
  • ceapă
  • brânză
  • baghetă albă
  • bacon
  • crenvurști Cris-Tim

„Pentru rețeta de astăzi, cât se poate de simplu, aveți nevoie de carne tocată, pe lângă crenvurști, puteți opta pentru carne de vită sau de pui, desigur sau chiar carne de curcan. Cu carnea de pui se prepară mai repede, călită puțin în tigaie cu usturoi și cu ceapă. Poate fi un fel de ragu. Și vom proceda foarte simplu.

Iau o bagheta, o desfac ușor, pun un pic de carne tocată un pic iute, după pun o felie de bacon pentru că vreau să-i dau un pic de gust. După iau crenvurști-ul care e vedeta acestui preparat și puțină brânzică picantă, pot să pun după la cuptor să se topească brânza. Așadar, o rețetă foarte simplă cu crenvurști de la Cris-Tim, cu eticheta curată, fără E-uri”, a fost rețeta prezentată de Vlăduț.

Rețeta zilei la Super Neatza, 23 septembrie 2021, gătită de Vlăduț. Coaste de porc cu cartofi și gogoșari murați la cupt... Rețeta zilei la Super Neatza, 24 septembrie 2021, preparată de Vlăduț: Fursecuri cu nuci și alune glazurate cu ciocolată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x