Antena Căutare

Vedetele, versuri pentru Răzvan și Dani, la 11 ani de „Neatza”: „Să ne culcăm cu femei și să ne trezim cu ei” – Video

Mai multe vedete le-au dedicat câteva versuri matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil, luni, când „Neatza cu Răzvan și Dani” împlinește 11 ani de la prima ediție.

Mai multe vedete le-au dedicat câteva versuri matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil, luni, când „Neatza cu Răzvan și Dani” împlinește 11 ani de la prima ediție.

„Doamne sfinte, cum trec anii, tot privind Răzvan și Dani”, „Dumnezeu i-a potrivit – un sportiv și un zgârci/ Care pentru o vreme bună, au locuit și împreună” și „„Dani avea părul într-o coadă, pentru că ai lui își doreau fată”, au fost câteva dintre versurile născocite de vedete pentru matinalii de nota 11.

„Astăzi sunt tot împreună și treaba le merge strună” și „Când vor juca mai târziu șah pe bancă-n Cișmigiu/ Și vor fid oar doi bunici, sperăm să rămână amici”, „Să rămână în poveste, că tare bine ne este”, au fost alte versuri dedicate de vedete prezentatorilor Răzvan Simion și Dani Oțil, la 11 ani de „Neatza”.

CITEȘTE ȘI: Ups! Lidia Buble să nu se uite! Răzvan a pipăit cu fața un sutien ținut de Nicole Cherry. Video

„Să ne culcăm cu femei și să ne trezim cu ei”, a spus și Florin Ristei.

Urmăriți versurile dedicate de vedete matinalilor în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

„Neatza cu Răzvan și Dani”, la 11 ani! A fost nebunie în culisele celui mai iubit matinal. Video... Pepe, testat la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Dani Oțil: „Nu după asta a rămas gravidă Flavia” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x