Antena Căutare

Vrei să o vezi pe Ramona Olaru îmbrăcată într-un costum sexy de găină? Fă-ți abonament YOXO

Florin Ristei și Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani au continuat provocarea lansată luni pentru cei care își vor activa un abonament YOXO. Tu poți decide cine o să câștige „bătălia” dintre cei doi.

Vrei să o vezi pe Ramona Olaru îmbrăcată într-un costum sexy de găină? Fă-ți abonament YOXO Galerie
Vrei să o vezi pe Ramona Olaru îmbrăcată într-un costum sexy de găină? Fă-ți abonament YOXO | Antena 1

Ziua de vineri se apropie. Atunci, pe 10 decembrie 2021, se va decide cine o să piardă „bătălia”, Florin Ristei sau Ramona Olaru, și cine va pune în practică și pedeapsa. Tu îți poți alege favoritul, pe Florin Ristei sau pe Ramona Olaru, și îl poți ajuta să câștige, iar toate detaliile le găsești aici: https://flexibil.a1.ro/.

Florin Ristei: „Ramona se va îmbrăca într-un costum de găină sexy, pentru că deja am mai mulți followerși în aplicația YOXO, da, da, mie în fiecare zi îmi vine notificare că s-a mai abonat cineva”:

„Să vă povestesc ce este YOXO. E un abonament pe care îl faci foarte simplu de pe telefon, downloadezi aplicația YOXO. Nu ai perioadă contractuală obligatorie, poți să îl reînnoiești când vrei, poți să îl oprești când vrei, plătești cât consumi”, a spus Florin Ristei.

Practic, îți faci regulile tale. Folosește oricare dintre aceste coduri – al lui Florin Ristei: FLORINEB1CD1 sau al Ramonei Olaru: RAMONAO85400 și ai prima lună gratis, iar el/ea va primi 100 GB bonus + o șansă în plus să câștige battle-ul.

Citește și: Vrei să-l vezi pe Florin Ristei îmbrăcat într-o rochie? Fă-ți abonament YOXO

Ramona Olaru își dorește neapărat să câștige provocarea YOXO, drept urmare a venit astăzi cu o altă idee pe care e dispusă să o pună în aplicare.

„Zic că aș putea să fac ceva mai bine la mine pe Instagram dacă mă lăsați să câștig această etapă. Da, uite, să nu fiu găină la televizor. Cereți voi ceva pe Instagram și fac acolo altceva, dar hai să câștig aici, la YOXO”, a spus frumoasa prezentatoare.

Fie că ești client Orange sau din altă rețea, hai pe YOXO și descoperă abonamentul de mobil de care ai nevoie.

Abonamentul funcționează pe rețeaua 4G Orange și se adresează clienților din orice rețea de telefonie mobilă. Poți să te portezi 100% digital din orice rețea, deci fără să mergi într-un magazin, fără hârtii și fără să aștepți apelul din call center sau să aștepți în apel să răspundă cineva, îți poți lua un număr nou sau poți să treci pe YOXO dacă ești client Orange PrePay sau ai un abonament în afara perioadei contractuale.

Pe yoxo.ro găsești toate informațiile.

Beneficiile de a fi YOXO:

  • Portare 100% digitală
  • Ai abonamente la prețuri și mai mici
  • Alegi lunar cât net ai nevoie
  • Ai abonament pe 30 de zile, pe care îl închizi când vrei
  • Configurezi cât net ai nevoie, poți să schimbi configurația în fiecare lună
  • Ai vizibilitate totală asupra costurilor
  • Ai minute și SMS-uri naționale nelimitat
  • Alegi când vrei opțiunea de Roaming în zona SEE
Vrei să-l vezi pe Florin Ristei îmbrăcat într-o rochie? Fă-ți abonament YOXO... Tartă cu praz și smântână și tartă cu bacon și suc de roșii, rețetele lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 8 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x