Antena Căutare

Vrei să-l vezi pe Florin Ristei îmbrăcat într-o rochie? Fă-ți abonament YOXO

Florin Ristei și Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani au lansat o super provocare pentru cei care își vor activa un abonament YOXO. Tu poți decide cine o să câștige „bătălia” dintre cei doi.

Captura foto Neatza cu Razvan si Dani - Ramona Olaru si Florin Ristei Galerie
Vrei să-l vezi pe Florin Ristei îmbrăcat într-o rochie? Fă-ți abonament YOXO | Antena 1

Tu îți poți alege favoritul, pe Florin Ristei sau pe Ramona Olaru, și îl poți ajuta să câștige, iar toate detaliile le găsești aici: https://flexibil.a1.ro/.

„Am primit mesaje în care lumea zicea că abia așteaptă să mă vadă pe mine în rochie. Tot mie mi-au dat mesaje”, a spus Florin Ristei astăzi, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Dacă Florin Ristei o să piardă provocarea, acest lucru o să se și întâmple: va trebui să îmbrace o rochie de-ale Ramonei Olaru. Dacă și tu îți dorești să vezi cum ar arăta așa, tot ce trebuie să faci este să îți activezi un abonament YOXO după ce ai instalat aplicația, downloadată din App Store sau Google Play.

„Vă povesteam despre YOXO, care e un abonament de mobil pe care poți să-l faci tu singur, din telefon, din aplicație. Tu decizi când îl pornești, tu decizi când îl închizi, prețuri foarte mici la net și totul se întâmplă online, pe telefon faci totul și primești un număr de telefon”, a spus Florin Ristei.

„Lupta” dintre Florin Ristei și Ramona Olaru se încheie vineri, 10 decembrie 2021. Tu cu cine ții?

Folosește oricare dintre aceste coduri – al lui Florin Ristei: FLORINEB1CD1 sau al Ramonei Olaru: RAMONAO85400 și ai prima lună gratis, iar el/ea va primi 100 GB bonus + o șansă în plus să câștige battle-ul.

Florin Ristei: „Dacă o să câștig eu, că am cei mai mulți înscriși cu codul meu, Ramona va trebui să prezinte meteo într-un costum de găină sexy”.

Ramona Olaru: „Voi nu vreți să vedeți o găină sexy la meteo. Niciodată. Mai bine îl vedeți pe Florin sexy într-o rochiță de-ale mele”.

Ce este YOXO

Fie că ești client Orange sau din altă rețea, hai pe YOXO și descoperă abonamentul de mobil de care ai nevoie.

Abonamentul funcționează pe rețeaua 4G Orange și se adresează clienților din orice rețea de telefonie mobilă. Poți să te portezi 100% digital din orice rețea, deci fără să mergi într-un magazin, fără hârtii și fără să aștepți apelul din call center sau să aștepți în apel să răspundă cineva, îți poți lua un număr nou sau poți să treci pe YOXO dacă ești client Orange PrePay sau ai un abonament în afara perioadei contractuale.

Pe yoxo.ro găsești toate informațiile.

Beneficiile de a fi YOXO:

  • Portare 100% digitală
  • Ai abonamente la prețuri și mai mici
  • Alegi lunar cât net ai nevoie
  • Ai abonament pe 30 de zile, pe care îl închizi când vrei
  • Configurezi cât net ai nevoie, poți să schimbi configurația în fiecare lună
  • Ai vizibilitate totală asupra costurilor
  • Ai minute și SMS-uri naționale nelimitat
  • Alegi când vrei opțiunea de Roaming în zona SEE
Pastitsio, o rețetă de macaroane cu carne la cuptor din bucătăria grecească, preparată de Vlăduț la Super Neatza, 6 dece... Vrei să o vezi pe Ramona Olaru îmbrăcată într-un costum sexy de găină? Fă-ți abonament YOXO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x