Antena Căutare

5 semne care îți confirmă că ai găsit garsoniera potrivită

Momentul în care găsești garsoniera ideală este unul special, ești copleșit de entuziasm și abia aștepți să te muți acolo, însă până atunci, mai ai câteva lucruri de pus la punct și de

Ai pornit în căutarea garsonierei ideale? Momentul în care găsești garsoniera ideală este unul special, ești copleșit de entuziasm și abia aștepți să te muți acolo, însă până atunci, mai ai câteva lucruri de pus la punct și de observat 5 semne care îți confirmă că ai găsit garsoniera potrivită.

1. Zona - dacă se întâmplă să găsești garsonieră de vânzare într-un cartier în care ți-ai fi dorit să stai este excelent. Astfel, nu vei fi nevoit să faci niciun compromis legat de zonă.

2. Garsoniera este într-o stare foarte bună - un criteriu foarte important în alegerea locuinței, iar dacă reușești să găsești o garsonieră care să îndeplinească toate condițiile tale în materie curățenie, aspect și utilități, înseamnă că ai tras lozul câștigător

3. Construcția este realizată din materiale de calitate - nu lasă ademenit de aspectul superficial, dar frumos al garsonierei. Cere documente informative cu privire la structura de rezistență a blocului, a materialelor din care este construit complexul de apartamente, dacă este izolat fonic și așa mai departe.

4. Facilități - un alt semn că ai găsit garsoniera perfectă, pe lângă zona, se numără și facilitățile. Ideal este să ai în apropiere mijloace de transport, magazine, farmacii, cafenele și restaurante, însă nu este obligatoriu așa că fă o listă mai scurtă cu facilitățile pe care le consideri tu importante.

5. Documentele - în privința actelor, pe lângă contractul de vânzare cumpărare, vânzătorul trebuie să îți prezinte și actul de proprietate al apartamentului, potrivit modalității de dobândire, achiziție, moștenire sau donație, plus extrasul de carte funciară.

Pentru mai multă inspirație intră pe pagina cu garsoniere de vânzare de pe HomeZZ.ro și începe căutările pentru garsoniera visurilor tale.

Cele mai căutate locuri de muncă în Germania... Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 august 2019. Zodia Rac are parte de multă iubire în cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x