Antena Căutare

A emigrat din țară după protestul de pe 10 august și a murit în Marea Britanie după 2 zile de la angajare! Familia este devastată

A emigrat din țară după protestul de pe 10 august și a murit în Marea Britanie Destinul tragic pe care l-a avut Marius Cristian Dumitru la 2 zile după ce își găsise de muncă

A emigrat din țară după protestul de pe 10 august și a murit în Marea Britanie Se angajase de 2 zile și era hotărât să înceapă o viață nouă departe de corupția din România. Ce s-a întâmplat la nicio lună după ce a plecat din țară.

Marius Cristian Dumitru, unul dintre participanții protestului din 10 august, plecase din țară acum o lună, hotărât să înceapă o viață nouă. Din păcate, destinul nu a fost blând cu dorința sa de schimbarei, Marius Cristian fiind omorât în urma unui lovituri de mașină. Nefericitul eveniment a avut loc în orașul Maidstone la sfârșitul săptămânii trecute, identitatea lui fiind publicată de către presa locală, menționează KentOnline.

A emigrat din țară după protestul de pe 10 august și a murit în Marea Britanie după 2 zile de la angajare! Familia este devastată

Foto credit:digi24

Marius Cristian Dumitru avea 40 de ani și fusese chemat de fratele său care locuia în Londra pentru a începe o viață nouă, departe de nedreptățile din România care îl măcinau pe bărbat.

Fratele său regretă în acest moment inițiativa de a-i propune să meargă la el și povestește că el este cel care l-a ajutat financiar să se stabilească în Anglia, să își găsească cazare și un loc de muncă,, I-am plătit biletul de avion și i-am găsit de lucru. Era aici de aproximativ o lună și lucra de o zi sau două. Era un nou început. Cred că am făcut o mare greșeală că l-am chemat aici. Aș vrea să dau timpul înapoi”, a spus el, potrivit digi24.

A emigrat din țară după protestul de pe 10 august și a murit în Marea Britanie după 2 zile de la angajare! Familia este devastată

„Poliția m-a sunat în miezul nopții, i-au găsit telefonul și eu eram ultimul cu care a vorbit. Am ajuns aici la 5:30 dimineața, dar corpul lui nu mai era și nu am putut să-l văd”, a adăugat el.

„Ce îi spun mamei, dacă nu e el? Nu pot să-i spun că e mort și după două zile că nu mai e”, a mai spus el, la scurt timp după ce a ajuns în Maidstone.

Ulterior, autoritățile au confirmat că bărbatul care a murit se numește Marius Cristian Dumitru.

„Mi s-a spus că am nevoie de 10.000 de lire ca să-l duc în România, dar nu am banii ăștia. L-am văzut vineri. Eu stau în Londra. I-am spus că dacă nu-i merge bine aici îl iau în Londra. I-am găsit o casă, i-am plătit chiria și acum s-a întâmplat asta”, a mai spus Dorel Dumitru.

Polițiștii nu au reușit să facă rost de filmarea în care bărbatul a fost lovit de mașină, dar au apărut înregistrările din momentul în care polițiștii s-au prezentat la fața locului și au înconjurat zona. De asemenea, autoritățile îi roagă pe cetățenii care au fost martori și au înregistrat să ajute cu un material video pentru a finaliza ancheta cât mai repede posibil.

VIDEO! Ninsori puternice pe Valea Prahovei! Drumarii au împrăştiat zeci de tone de sare... Vești excelente pentru toți șoferii care doresc să-și cumpere mașini second hand!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x