Antena Căutare

A fost prins bărbatul care le-a bătut pe femeile din Alexandria. Tânărul are 23 de ani și fusese eliberat din închisoare de curând

Principalul suspect în cazul agresiunilor de la Alexandria, când două femei au fost bătute crunt, este un bărbat de doar 23 de ani, care a fost eliberat de curând din închisoare. 

A fost prins bărbatul care le-a bătut pe femeile din Alexandria. Tânărul are 23 de ani și fusese eliberat din închisoare de curând
A fost prins bărbatul care le-a bătut pe femeile din Alexandria. Tânărul are 23 de ani și fusese eliberat din închisoare de curând

Potrivit liberinteleorman.ro, cele două tâlhării comise în urmă cu mai bine o săptămână, în Alexandria, au fost comise de un tânăr de 23 de ani, membru al unui clan de romi din Alexandria, care fusese eliberat condiționat din închisoare anul acesta, după ce lovise un polițist.

Tânărul de 23 de ani, zis și Laie, este autorul mai multor infracțiuni violente, tâlhării și chiar o tentivă de viol, trecutul său fiind presărat cu agresiuni de diverse feluri. Cu toate acestea, el a fost eliberat și iată că la nici câteva luni după ce a ieșit din penitenciar, tânărul a început din nou să se manifeste agresiv.

Una dintre femeile bătute în Alexandria a rupt tăcerea. Primele declarații despre drama pe care a trăit-o: ”M-a lovit și am căzut lată!”

În cursul primelor ore ale acestei dimineți, la domiciliul bărbatului s-au efectuat percheziții. În urma operațiunii coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria, un bărbat a fost dus la audieri, acesta având calitatea de principal suspect în dosarul infracțiunilor cu violență petrecute pe raza municipiului Alexandria în seara zilei de 14 noiembrie.

Procurorii responsabili de rezolvarea cazului spun că speța a fost una dificilă, pentru că nu au existat martori oculari în niciuna dintre cele două agresiuni de pe 14 noiembrie. Dar în urma coroborării probelor a rezultat că principalul suspect este un tânăr de 23 de ani din Alexandria, potrivit sursei citate.

Mai multe femei au fost bătute și jefuite în plină stradă, în Alexandria. Tâlharii ar fi încă liberi

“Organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Alexandria, împreună cu procurorul de caz au început o investigație dificilă, rezultând că numitul SF, persoană de 23 de ani, condamnat anterior la pedepse cu închisoarea pentru săvârșirea unor infracțiuni cu violență și liberat condiționat din penitenciar în cursul lunii mai 2019 este principalul suspect al săvârșirii infracțiunilor.”, se arată în comunicatul transmis presei de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Din locuința suspectului, cunoscut sub porecla de Laie, au fost ridicate mai multe bunuri necesare anchei penale, iar tânărul a fost ridicat pentru audieri.

Un primar din Maramureș și-a împușcat o vecină! Anchetatorii spun că bărbatul voia să împuște un iepure din curtea casei... Cifre șoc! Cât a costat dezbaterea lui Klaus Iohannis, de fapt! „Tariful este pe oră”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x