Antena Căutare

A rupt inimile a milioane de oameni jucând fotbal purtând o pungă în loc de tricou. Drama prin care trece fanul de numai 5 ani al lui Lionel Messi. Ce veste a primit de la fotbalist

Un băiețel de numai 5 ani a fost filmat în timp ce juca fotbal purtând echipamentul fotbalistului preferat, Lionel Messi. Până aici nimic neobișnuit.

Un băiețel de numai 5 ani a fost filmat în timp ce juca fotbal purtând echipamentul fotbalistului preferat, Lionel Messi. Până aici nimic neobișnuit.

Tricoul pe care Murtaza Ahmadi îl purta cu atâta mândrie era făcut chiar de el: o pungă cu gungi albe și albastre.

Visul lui cel mare era să-și cunoască idolul. După ce au făcut poza, familia micuțului a trimis-o la Fundația Leo Messi în speranța că acesta îi va face lui Mustaza surpriza vieții.

În ciuda faptului că poza micuțului a făcut înconjurul lumii, visul i-a fost spulberat.

Surse din Fundația Leo Messi au spus că ”întâlnirea nu va avea loc. Primim sute ce cereri de la copii din întreaga lume și nu le putem acoperi pe toate. Ne-ar plăcea, dar este imposibil”.

În schimb, micuțul a primit două tricouri cu autograful idolului său, Lionel Messi.

Pentru că acest caz a fost atât de mediatizat, Federația de Fotbal din Afganistan a pus umărul la realizarea visului lui Murtaza Ahmadi. Împreună cu Fundația Lionel Messi au fost puse la punct toate detaliile pentru marea întâlnire, iar puștiul de 5 ani va fi adus în Spania împreună cu familia lui. ”Ambasada Spaniei va facilita obținerea vizelor”, a spus președintele Federației de Fotbal. ”Luăm legătura cu staff-ul de la Barcelona pentru a stabili exact unde, când și cum va avea loc întâlnirea cu Leo Messi”, a mai spus acesta.

”Am fost foarte fericit când am văzut că fotografia lui a devenit virală. Este un băiețel minunat care iubește fotbalul mai mult decât orice. Îi iubește pe Messi și Ronaldo, dar Messi este pe primul loc”, a spus unchiul băiețelului.

Horoscopul zilei de 10 martie. Săgetătorii cer tratament preferențial... 12 ani de la cel mai sângeros atentat din Europa, în care au pierit mulți români. Declarațiile unei românce care a fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x