Antena Căutare

A umblat din casă-n casă, amenințând sau lovind femei și a condus fără permis. Distracția unui bistrițean

Distracția cu alcool ”la bord” îl costă scump pe un bărbat din Bistrița.

Un tânăr de 26 de ani din Vermeș, județul Bistrița-Năsăud a umblat din casă-n casă, amenințând și lovind femei, iar apoi a furat un autoturism pe care l-a condus fără a deține permis. Poliția i-a venit de hac iar instanța i-a dat o primă pedeapsă.

Acum bărbatul va avea timp să se gândească la consecințele distracției ”cu alcool la bord”.

Faptele au avut loc la jumătatea lunii octombrie. Într-o seară, bărbatul a consumat alcool peste limită, și astfel i-a ”venit” curajul să se distreze. Acesta a intrat într-o casă și a amenințat o femeie, iar apoi a pătruns într-o altă locuință și a lovit o altă femeie. Și pentru că toate acestea nu au fost de ajuns, bărbatul a văzut o mașină cu cheile în contact și s-a urcat la volanul acesteia, deși consumase băuturi alcoolice. În plus, acesta nici măcar nu deținea permis auto.

”Din cercetările efectuate până în prezent de polițiști, a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool, ar fi pătruns în locuința unei femei din localitatea Sântioana, adresându-i amenințări cu acte de violență. Ulterior, după ce a părăsit locuința acesteia, a pătruns în locuința altei femei, pe care ar fi lovit-o cu palma, după care a plecat. În aceeași seară, ar fi sustras un autoturism parcat, neasigurat, cu cheile în contact, pe care l-ar fi condus prin localitate, deși nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, iar la un moment dat, a pierdut controlul direcției și a ajuns într-un șanț, unde a abandonat autoturismul”, explică reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de invadare de domiciliu, lovire, amenințare, furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Dat fiind numărul mare de infracțiuni, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar apoi l-au prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Caz ireal la Iași! A mers să reclame mașina lovită, dar a uitat că nu are permis de conducere

Citește și: Tragedia de pe șoseaua din Ialomița. Care este starea de sănătate a victimelor de la spitalele din București

Citește și: Bărbat cercetat de poliţişti, după ce a lovit un agent de pază de la un spital din Craiova, pentru că nu a fost lăsat să intre într-un salon

Aglomerația de la metrou, combătută prin permiterea accesului cu telefonul. Poate fi aceasta o soluție pentru București?... Cuplurile din Bacău care împliniesc 50 de ani de casatorie vor primi ”Diplomă de Onoare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x