Antena Căutare

Cultura generală le-a jucat feste! Doar patru echipe au obținut bilete de tren. Celelalte fac autostopul

Provocările din cel mai dur reality show abia au început, însă pentru echipe competiția devine din ce în ce mai acerbă. După primirea veștii că Bianca Drăgușanu și Oana au fost înlocuite de Margherita și Iuliana Luciu, o nouă probă se arată la orizont.

Provocările din cel mai dur reality show abia au început, însă pentru echipe competiția devine din ce în ce mai acerbă. După primirea veștii că Bianca Drăgușanu și Oana au fost înlocuite de Margherita și Iuliana Luciu, o nouă probă se arată la orizont.

Înainte de a pleca, vedete au parte de un test de cultură generală. Răspunsurile corecte le-au oferit bilete de tren, pentru a ajuta echipele să ajungă mai repede la destinația.

Cursa a început în gara din Kandy şi un rol important l-a avut bagajul de cunoștințe dobândit de cele opt echipe rămase în cursă. Miza a fost imensă: opt bilete de tren pentru patru echipe care reușesc să fie cât mai aproape de răspunsul corect.

Astfel, doar patru echipe și-au câștigat biletele. Celelate au rămas să facă autostopul. CRBL si Oase, Jojo și Paul Ipate, Margherita și Iuliana și Cocuța și Bogdan Boanta au rămas cu "buza umflată" și se vor descurca așa cum pot pentru a ajunge în punctul indicat de Gina Pistol. Ceilalți "zboară" cu trenul în Sri Lanka, timp de 30 de minute, încă o experiență inedită din Drumul Elefantului.

Bianca Drăgușanu și Oana, trimise acasă! Echipa emisiunii le-a înlocuit cu Iuliana și Margherita, fetele care au fost el... Infractori în Sri Lanka. Cocuţa şi Bogdan, daţi jos din autobuz pentru că n-au plătit biletul: "Dar am vorbit cu șo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x