Antena Căutare

Top trei modele de Audi sub 5.000 de euro

E timpul să îți schimbi mașina? Dacă ai un buget de 5.000 de euro dar în același timp ești pasionat de mărcile de lux, mai jos îți prezentăm un clasament cu trei modele de Audi, pentru a te inspira să faci alegerea potrivită, fără să depășești suma alocată.

E timpul să îți schimbi mașina? Dacă ai un buget de 5.000 de euro dar în același timp ești pasionat de mărcile de lux, mai jos îți prezentăm un clasament cu trei modele de Audi, pentru a te inspira să faci alegerea potrivită, fără să depășești suma alocată.

Automobilele germane produse de Audi sunt apreciate și achiziționate la nivel mondial de un număr foarte mare de oameni, datorită fiabilității și performanței. Dacă te numeri printre aceștia și cauți un model de Audi second hand care să se încadreze într-o sumă de maxim 5.000 de euro, iată trei variante, cu un raport bun calitate-preț, din care te poți inspira în funcție de ce ai nevoie!

Audi A3 este o mașină dinamică, din categoria foarte ușoară, disponibilă în varianta Berlină (trei/cinci uși), Sedan și Coupe (decapotabilă). Pentru persoanele active, care conduc mult sau merg la serviciu cu mașina, varianta berlină este cea mai potrivită datorită consumului scăzut și al interiorului spațios, confecționat din materiale foarte calitative. Dacă ești în căutarea unei mașini de oras, cu 3.999 de euro poți achiziționa un Audi A3 din 2007, cu motorizarea diesel, 1.9 TDI-105 CP și 280.000 km. Proprietarul menționează că autoturismul are jante de aluminiu originale, 8 airbag-uri funcționale, computer de bord, geamuri și oglinzi electrice încălzite.

Audi A4 este probabil cel mai cunoscut și mai fiabil autoturism din clasa sa. Este disponibil în mai multe tipuri de caroserie: Sedan, Avant, Cabriolet, RS4, S4, Allroad și RS4 Avant. Modelul de Audi A4 Cabriolet Standard în două uși are tracțiune pe față, motor de 2.4, 104 CP benzină, cutie de viteze manuală cu șase trepte și accelerează de la 0 la 100 km/h în aproximativ 9 secunde. Este o mașină ușoară, cu un consum mediu, potrivită pentru tinerii pasionați de autoturisme sport. Dacă ești interesat de acest model, îl găsești la vânzare pe CarZZ.ro cu un preț de 4.000 de euro.

Audi A6 din a treia generație (2004-2011) este o mașină foarte spațioasă, disponibilă în variantele sedan, Break și Allroad. Având în vedere ca are o caroserie mare, dacă alegem o motorizare pe măsura, costurile vor fi mai ridicate, așadar varianta diesel este cea mai convenabilă. Audi A6 Break poate fi mașina familiei, fiind foarte spațioasă, putem depozita multe bagaje, iar copiii vor avea mai mult loc pe bancheta din spate. Totodată, modelele mai vechi au fost evaluate ca fiind sigure pentru șofer și pasageri. În exemplul următor, Audi A6 Break este din anul 2006, iar prețul cerut de proprietar este de 4.950 euro, la fix pentru a ne încadra în bugetul alocat!

Cauți modelul de Audi potrivit pentru tine? Intra pe site-ul de anunțuri auto CarZZ.ro unde găsești 4.000 de anunțuri cu Audi de vânzare!

Trucul momentului pentru ȘOFERI! Cum poți scăpa definitiv de amenda primită... Veste bună pentru şoferi! Vei putea ajunge oriunde, cu ajutorul unui nou sistem de ghidare, care înlocuieşte GPS-ul cu I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x